Sveatoslav Mazur: Lumea se află la marginea tranziției către o altă realitate

Momentul istoric dedicat morții civilizației reptiliene se apropie de final. Puțini cine înțelege sensul lui, dar lumea Pămîntului și a lui Dumnezeu este aranjată astfel, încît, pentru a începe o nouă poveste, eroii anteriori trebuie să moară, adică să părăsească teritoriul teatrului. Și nu există nici o îndoială că lumea este un teatru obișnuit creat de Dumnezeu pentru a arăta noi spectacole pentru a dezvolta omul.

Cum spunea A.S. Pushkin: «Ce este viața noastră — un joc?» Și, bineînțeles, un joc creat datorită geniului lui Dumnezeu într-o singură calitate, pe o nouă bobină istorică ar trebui să fie finalizată pentru a da drumul unui nou joc, mai avansat și mai subtil. La urma urmei, lumea trebuie să se dezvolte și într-un alt mod este pur și simplu imposibil să o dezvolvi.

Anume de aceea există atît de mulți actori în joc, iar la sfîrșitul unei povești  are loc reînvățarea lor, deoarece odată cu noul joc  sunt obligați să treacă la o nouă calitate și participanții evenimentelor noi.

Problema este că oamenii nu cred că lumea este un joc. Ei cred că lumea este o întîmplare în care le-au scufundat soarta, o situație necunoscută și, prin urmare, ei nu sunt înclinați să se gîndească la viitorul lor nemuritor. Astfel de oameni nu doresc să se reconstruiască și să se pregătească pentru o nouă realitate, pentru un nou joc, ceea ce înseamnă că ei vor pieri ca un material neprofitabil care nu este capabil pentru transformare.

În privința subiectului, lumea singură  nu poate intra într-o nouă calitate, adică subiectul deja elaborat nu poate fi transformat într-unul nou, pentru că lumea este o formă de gîndire. Poate fi comparat cu un film. Înregistrată o dată, această lume își încheie existența pe un platou de film istoric și există pentru totdeauna, ca trecutul lumii noastre.

Deci, acest trecut este înlocuit de o formă de gîndire viitoare, datorită căruia se dezvoltă o poveste nouă. Schimbarea subiectelor este de asemenea efectuată de Domnul într-o ordine specială. Și în legătură cu faptul că lumea nu se poate transforma, în matricea ei se pune scena ultimului act al morții acestei lumi, la fel, cum acest act există în soarta unui actor-om individual. Desigur, acest act este descris ca o stare disperată, în care există lumea în care ea, lumea, trebuie să facă o alegere: să se transforme sau să piară. Acest final este strict definit atît în ​​timp, cît și în loc.  Pentru că trecutul, ca și viitorul, este o formă completă de gîndire, adică subiectele, care, înainte de a fi aprobate, sunt aprobate de judecata lui Dumnezeu sau de un consiliu artistic de nivel înalt. Apoi este scrisă în Cartea Vieții și devine legea universului.

Un astfel de subiect este canonul, datorită căruia judecata lui Dumnezeu determină gradul de îndeplinire a rolului fie  ca persoanei unice, așa și a poporului sau a întregii omeniri în întregime. Un astfel de subiect și permite să fie proiectate evenimente viitoare, reieșite din  greșelile trecutului.

Întrebarea cheie a tranziției către o nouă realitate și distrugerea acesteia este unde exact și cînd va avea are loc apocalipsa sau scena finală principală. Cred că înțelegi la ce conduc.

Această scenă trebuie după voința lui Dumnezeu și datorită subiectului să se întîmple exact în Moldova și exact în Orheiul Vechi, unde într-un singur punct s-au concentrat cît întregul viitor, atît și întregul trecut al omenirii. Acest punct nu poate fi eludat. Acesta va deveni un loc de evenimente majore în viitorul apropiat.

Credeți de ce a fost întrupat în Moldova reprezentantul Domnului, Regele regilor, Marele Maestru, Sveatoslav Mazur — slujitorul vostru ascultător și Preasfînta Maica Domnului? Și de ce întreaga lume occidentală, precum și vecinii noștri din est, încearcă atît de zelos să lichideze statalitatea Moldovei, aflată sub controlul personal și conducere a lui Dumnezeu? Anume pentru  aceea, ca, creînd o situație insolubilă a finalei piesei pentru a distruge această lume care se confruntă cu voința irezistibilă a lui Dumnezeu.

Declarația României și a țărilor occidentale ne conduce spre final, care se va întîmpla în acel moment cînd statul moldovenesc suveran va fi declarat lichidat. Sunt sigur că acest lucru se va întîmpla primăvara acestui an.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 1 =