Sveatoslav Mazur: Spiritualizarea planetei noastre a avut loc!

19 ianuarie 2018 în Moldova, în Orheiul Vechi, a avut loc un eveniment principal al ultimilor  trei și jumătate de milenii — spiritualizarea planetei noastre. Și fiindcă  acest proces este ireversibil, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial Sacru al Cavalerilor Meselor Rotunde, declar, că puterea pentru următoarea mie de ani a trecut în mîinile mele, și că planeta Pămîntul a devenit o parte a unei noi construcții cosmice Divine,  numite Colier  de perle al Domnului, — formațiuni planetare morale.

Cum s-a întîmplat acest lucru și vă voi spune în cel mai apropiat film, dar deocamdată felicit toată lumea cu noua lume.

Cineva va spune, ei și dacă, victorie. Această victorie este doar în cuvinte. Nu o vei arăta nimănui, nu o vei măsura nici cu un fel de dispozitive din lumea fizică, ce să faci cu ea, dacă e așa?

Faptul este că toate mediile fără excepție de pe planeta noastră, și internetul,  sunt încă supuse fostului regim diabolic și acționează anume prin mintea umană. De fapt, vedem spălarea creierului întregii omeniri. Nouă ne arătat subiectul luptei americane împotriva Rusiei, Coreei de Nord, împotriva Siriei, spunînd că în curînd lumea, după victoria Statelor Unite, se va transforma într-o tabără  mare de concentrare digitală numită transumanism. Și oamenii cred în asta.

De fapt, războiul pentru viitorul întregii omeniri se desfășoară nu la nivel global, ci la nivelul cosmic. Căci nu există o astfel de putere, cu excepția lui Dumnezeu Atotputernicul, care să-și poată permite să declare în mod public că va avea puterea absolută pe planeta noastră.

Deși, nu. Evreii noștri celebri declară în mod constant acest lucru și în afară de Dumnezeu Atotputernic ei au în vedere venirea lui Moshiach Antihrist. Adică, dacă de aruncat toate cojile, se primește, că lumea se confruntă cu o simplă dilemă, care va deveni principala pe Pămînt: Moshiach sau Domnul Dumnezeu. Iar toate aceste scenarii despre victoria SUA asupra Rusiei sau asupra Coreei sunt coji simple, adică un camuflaj, sub care nu există nimic, căci lupta pentru adevăr este inevitabilă tocmai între Dumnezeu și armata Lui și satana sub steagul căruia se află acest popor ales. Și, fiindcă aceea, ce eu zic, este adevărat, atunci bătălia principală nu poate fi evitată.

Ea trebuie să se întîmple în Moldova și anume în Orheiul Vechi, în singurul punct de pe planetă, unde lumea lui Dumnezeu intră în contact cu lumea Pămîntului. De la aceea, cui îi va aparține acest punct, Dumnezeului sau diavolului, depinde viitorul întregii omeniri.

Credeți de ce pindoșii, sau mai degrabă evreii, au înlocuit din nou guvernul nostru moldovenesc cu oficialii, care au fost furat odată?  Doar pentru ca ei să fie trimiși în Moldova la timpul stabilit, și acest termen este 27 martie 2018, să transmită Moldova în mîinile romănilor — sclavii lor credincioși.

Astfel, ei au pregătit deja terenul pentru unirea acestor două state. Problema este numai că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Spațial Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, avînd în acea vreme autoritatea absolută în Moldova, încă la 8 august 2010, am transmis atît poporul multinațional moldovenesc, cît și teritoriile sale istorice timpurilor domniei lui Ștefan cel Mare sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu.

Și, recent, în conformitate cu puterile mele, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am instituit urmărirea penală a tuturor dușmanilor externi și interni care încalcă libertatea și independența Patriei noastre — Moldova Mare. Adică, de fapt, am făcut procesul de apocalipsă, judecata lui Dumnezeu, ireversibil.

Și în această privință, toți oamenii de pe Pămînt ar trebui să știe că nici evreii, nici Moshiach nu pot evita o întîlnire directă cu Voința Creatorului Suprem. Mai ales, că pe 19 ianuarie 2018, eu și Preasfînta Fecioara, cu ajutorul voinței lui Dumnezeu, am transferat deja planeta la o nouă calitate, în calitatea spiritului, a dragostei și a adevărului. Astfel, eu, Sveatoslav Mazur, am creat condiții ireversibile, insolubile pentru tranziția întregii omeniri spre un nou mod de viață, al patrulea nivel, în lumea Duhului.

Așa să fie. Amin.

Sveatoslav mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × 4 =