Sveatoslav Mazur: Vrei să-l faci pe Dumnezeu să rîdă – împartă-ți cu El planurile tale

Absurditatea situației este înțeleasă doar pentru cei inițiați, pentru că oile, care pășesc în cîmp, nu se uită la cer, dar mestecă iarba. Deși păstorii lor tot nu prea înțeleg semnificația, pentru că știu să paște numai aceste oi și nimic altceva.

Dar pentru cei care sunt inițiați în sacramentul lui Dumnezeu, eu totuși îi voi povesti despre paradoxul. Poate, și voi toți tot veți rîde, atît asupra pindoșilor, cît și asupra sclavilor lor — romanoizilor.

Și unde, de fapt, este umorul? Faptul este că pindoșii, și mai ales structurile secrete globale din spatele lor, care și-au pierdut deja puterea pe Pămînt, și-au planificat acțiunile sale pe o perspectivă lungă și îndepărtată, atît în timp, cît și în loc. Căci ei nu pot lucra într-un alt mod. Ei trebuie să-și educă o întreagă generație de sclavi, să introducă un fel de criterii de un fel de lume iluzorie în creierul lor, și apoi să-i alege pe cel mai proști și servili, și să-i pună acestora pe posturile viitoare. Mai departe, atunci cînd lucrul va fi lansat, este necesar ca toată lumea să-și regize rolul, să scrie texte și scenarii, să plătească toate cheltuielile etc., adică să facă munca globală.

La Dumnezeu, lucrarea globală se realizează prin ierarhii speciali, care, pentru întruchiparea planului de dezvoltare, folosesc Cărtea Vieții, Cartea Soartei, atît al singurului popor, cum și al întregii omeniri general. Dar fără a avea o astfel de Carte a Vieții, structurile secrete ale diavolului construiesc totul în detaliu, fals și pentru timpurile îndelungate.

Imaginați-vă absurditatea momentului, atunci cînd pindoșii, după planul diavolului prin slujitorii săi – români, și-au planificat în anul acesta să unească Moldova noastră, păzită de Dumnezeu, către România lor. Și în acest moment, aparent fără a se sfătui nici cu pindoșii, nici cu rumanoizii, Domnul Dumnezeul — Creatorul și Stăpînul tuturor lumilor și popoarelor, conform planului Lui, scris în Cartea Vieții, și demult exprimat de către mine, Marele Maestru, mesagerul Domnului, conectează Moldova Mare la Împărăția lui Dumnezeu. Ceea ce sa întîmplat a fost scris în rugăciunea «Tatăl nostru»: «Fie Împărăția Ta; Facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe Pămînt».

Acum și Moldova și întreaga planetă s-au unit deja de Împărăția lui Dumnezeu. Și în acest caz, parlamentul și român și moldovenesc sunt obligați să-și revizuiască planurile sale pe termen îndelungat și să le rescrie în felul următor:

Datorită faptului, că Moldova Mare a intrat în Împărăția lui Dumnezeu și nu poate fi cu voința noastră despărțită de la Dumnezeu Atotputernicul, noi considerăm, că este necesar să se conectăm la țara-mamă România, precum și la Pindostan, împreună cu Moldova și Împărăția lui Dumnezeu. Altfel cum vom putea exista fără Dumnezeu și Moldova, cînd această unire este principală, și este piatră de temelie în construirea unei noi lumi digitale trans-gender și transhumaniste.

Vouă, oițelor, nu vi se pare, că intelectul artificial nu vă va mai ajuta? Mi se pare că Domnul Atotputernic deja mult a rîs, dar voi foarte curînd nu veți fi în rîs.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × четыре =