Sveatoslav Mazur: Omenirea așteaptă o nouă ordine mondială

Nu vă faceți griji. Iadul de pe Pămînt se termină deja. Dacă să ne uităm la tot ce se întîmplă în sens economic, militar, politic, cultural, ideologic, devine clar că lumea liberală-satanică globală existentă s-a epuizat atît în ​​sens, cît și în conținut. Cîțiva paianjeni, concentrînd în mîinile lor resursele și valorile, își termină lupta în borcan. Acum devine clar ce ne așteaptă în viitorul apropiat, cînd aceste insecte globale se vor mînca unul pe altul?

Pentru  înțelgerea  acestuia,  este necesar să recunoaștem sensul celuia ce s-a întîmplat, pentru că este imposibil să  faci concluzii corecte fără a învăța lecția.

În primul rînd, trebuie să ne dăm seama că satana nu a fost capabil să creeze o lume a dezvoltării bune. Trei încercări au dus la același rezultat — fascismul, comunismul, liberalismul, care nicicum nu se diferă  unul de celălalt. Probabi doar că în ritorica — același jaf al poporului și sărăcie totală și violență. Pentru  a jefui omenirea, nu este nevoie de multă minte. Este nevoie doar de o forță militară brutală și de viclenie. Și, cel mai important, aceasta este prostie, adică ignorarea semnificației a ceea ce se întîmplă. Căci dacă un hoț știe că va fi pedepsit pentru crima lui, nu va merge niciodată să fure.

De aceea, satana a mascat faptul, despre  care  mulți oameni, trecuți printr-o moarte clinică, povestesc întregii omeniri. La judecata lui Dumnezeu, toată viața omului trece înaintea ochilor lui. Și acțiunile și deciziile lui sunt se cîntăresc pe cîntarul  binelui și răului, adică încălcarea sau executarea legilor universului. Astfel, și păianjenii din borcan,  care se luptă pentru o putere absolută pe Pămînt, și oamenii obișnuiți ar fi trebuit să știe, că întreaga lor viață este înregistrată pentru totdeauna pe suport media și se păstrează într-o bancă de date. De aceea, de pedeapsa nu va scăpa nimeni, nici bogatul sau săracul, nici laș, nici erou. Ficâecare va obține ceea ce merită.

Și totuși de ce există o asemenea dezordine și teroare pe planeta noastră? Deoarece, la fel ca o singură persoană sau poporul, toată omenirea noastră la fel  trece prin lecțiile sale a vieții.

Credeți că sunteți maeștrii planetei? Ei bine, dovediți, că sunteți mai puternici și mai inteligenți decît Dumnezeu. Creați o lume a bunătății, o lume a măreției și a bunătății. Nu puteți? Deci, nu vă asumați responsabilitatea.

Astăzi vedem fiasco final și dogmei religioase, care slujește diavolului, și fiasco al ideologiilor sale. Diavolul nu poate construi lumea, prin urmare, el trebuie să fie izolat de toată omenirea împreună cu asistenții săi.

Suntem în perioada de rezumare. După aceea, cînd păianjenii în borcan se vor distruge unul pe altul, și modelul satanic al liberalismului se va prăbuși, pe Pămînt va prevala din nou o nouă ordine Divină, pe care eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, deja am pregătit.

Pînă la prăbușirea lumii vechi a rămas puțin timp. Să vă țineți minte, oamenilor, fiecare pas al vostru este fixat de Dumnezeu pentru toată eternitatea. Niciuna dintre infracțiunile voastre nu va rămîne nepedepsită. Ar trebui să vă înrăutățiți viața viitoare la sfîrșitul timpurilor?

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − пятнадцать =