Sveatoslav Mazur: Noi deja am biruit!!!

Starea lucrurilor în politica globală de astăzi ne arată doar un singur lucru, că lumea a intrat în ultimul său impas, adînc și insolubil. Este imposibil sub construcția Divină, care, conform caduceului, are o natură duală, ca o emisferă a omenirii să cîștige o altă emisferă. Aceasta nu a fost niciodată posibil. Este imposibil și acum. Legea care a fost adoptată în Statele Unite și care a condus la încercările de a elimina Rusia a condus situația la sfîrșitul și ultimul impas.

Acum, datorită tendinției cosmice a construcției lumei Divine totale, în care nu există impasuri cu sens, Dumnezeul Atotputernic și-a lăsat ultima opțiune să rezolve incidentul pașnic și să traducă toate omenirea la un nou nivel de dezvoltare, și, prin urmare, să oprească orice posibilitate de conflict a părților opuse.

Acest fapt, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, am explicat în articolul meu anterior.

http://indigolotos.info/4755/svyatoslav-mazur-sushhestvuyushhij-mir-pereformatiruetsya-v-techenii-neskol-kih-dnej.htm

Astăzi nu discutăm dacă această tranziție se va întîmpla sau nu. Este vorba despre aceea, cum anume ea se va întîmpla: în evoluție, cu cele mai mici pierderi în structurile opuse față de Dumnezeu, sau revoluționar, cu ajutorul distrugerii lor momentale.

În structura noastră Divină, totul este pregătit pentru a folosi forța. Dar noi pînă la ultima am așteptat decizia destinului nostru pentru această organizație diabolică. Și, fiindcă ei singuri sunt gata să se prăbușească ca o jertfă în propria lor prostie și șantajul lor, atunci nu o există altă modalitate și pentru noi de a le aplica măsurile de constrîngere globală.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 4 =