Sveatoslav Mazur: Ce înseamnă mandatul din cer?

Eu vreau să clarific puțin activitatea mea. Fiindcă mulți oameni  pe Pămînt nu înțeleg lucrurile elementare.

Ce înseamnă tatăl al familiei?

El este persoana care și-a luat responsabilitatea pentru familia sa, pentru copiii săi, pentru soția sa. Gama lui de responsabilități se extinde numai la familia lui, bine, poate chiar și la părinții săi și la rudele apropiate. Dacă este responsabil și respectă bătrînii, înseamnă că el este gata pentru orice sacrificiu de dragul acestei sarcini. Și nu contează ce se va întîmpla cu statul lui, pentru că o astfel de persoană nu are instrumente necesare pentru a influența cursul problemelor de stat.

Dar, dacă omul și-a stabilit sarcina de a avea grijă de poporul său, atunci, desigur, el va trebui să rezolve sarcini la nivelul național. El, cel puțin, ar trebui să-și extindă influența dincolo de propria familie pînă la granițele statului său. Și în acest caz, responsabilitatea lui pentru soarta oamenilor echivalează cu responsabilitatea pentru soarta lui și pentru soarta familiei sale.

Prin urmare, aici și binecunoscuta povestirea biblică despre Avraam, cînd el dorea să conducă viitorul popor evreu. Domnul i-a propus să-și sacrifice pe fiul său iubit, Isaac. Căci dacă întreaga națiune evreiască devine pentru tine o singură familie, nu ar trebui să-i identifici pe cei dragi din această familie. Și cînd Avraam și-a exprimat dorința de a sacrifica fiul său, Dumnezeu a anulat cererea Sa, pentru că și-a dat seama că Avraam se teme de Dumnezeu și este gata pentru astfel de rol de tată pentru poporul său.

La ultimul forum din Davos, președintele american Donald Trump a declarat pentru întreaga comunitate mondială, că interesele lui este statul lui — SUA. Dar din anumite motive, acest președinte încearcă să-și răspîndească influența asupra întregului glob Pămîntesc. Minciuni goale la suprafață.  Dacă ți-ai preluat funcția de președinte și ți-ai afirmat că vei avea grijă numai de poporul tău, de ce îți bagi nasul, de exemplu, în țară suverană Moldova? Nu de aceea, oare, că în spatele tău stau structurile secrete, care își răspîndesc  interesele în întreaga lume?

 

Dar dacă, domnilor, aveți un astfel de cerc de interese, declarați despre aceasta  deschis și începeți să aveți grijă nu numai de familiile, popoarele, corporațiile voastre, ci de întreaga umanitate în general. Dar nu sunteți capabili de asta. Nu aveți nici posibilitatea, nici autoritatea de a face acest lucru. De aceea și ieșiți din spatele scenei și încercați să destabilizați întreaga lume doar pentru a vă realiza planurile familiei înguste.

Eu, spre deosebire de voi, am primit de la Dumnezeu și de la organul suprem al puterii spațial mandatul Consiliului Ecumenic de încredere, o scrisoare specială,  care îmi oferă  dreptul de a conduce întreaga planetă, nu pentru cîștig personal sau beneficiul familiei mele, ci pentru aceea, ca întreaga comunitate mondială, în sfîrșit, să se elibereze de la duhul rău și, ca o familie, să trăiască fericită în dragoste și bunătate.

Și pentru îndeplinirea acestui scop, noi avem totul: și resurse, și cunoștințe și experiența  construirii  noilor sisteme spațiale.

Exact la ora 12 noaptea pe 28 februarie 2018 pe Pămînt se va termina puterea voastră,  și lumea va trece ușor sub controlul și îndrumarea lui Dumnezeu Atotputernicul. Dar eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul Lui pe Pămînt, voi începe, conform mandatului meu, construirea unei noi ordini mondiale pentru întreaga omenire, fără diviziuni și limite.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 + четыре =