Sveatoslav Mazur: În ce constă planul lui Dumnezeu?

Cred că fiecare om, care trăiește pe Pămînt a observat, că oamenii, măcar și seamănă unul la altul, se diferă complet în capacitățile și abilitățile lor. Cuiva e dată matematica mai bine, cineva vrea să picteze sau să scrie poezii, cineva ar putea rezolva subiectele  compozițiilor mari, iar cineva este bun doar pentru a prelucra pămîntu și de a sădi flori. Și toate acestea abilități și oportunități omului sunt date din momentul nașterii.

Cu astfel de abilități și oportunități posedă națiunile întregi. Există națiuni războinici, constructori și există distrugători, cuceritori etc. Pentru ce investește Domnul în astfel de popoare sau în oameni individuali trăsăturile modului lor de viață de realizare? Care este scopul?

Faptul este că toți oamenii pe Pămînt — sunt participanții unui spectacol pe care marele regizor — Dumnezeu Atotputernicul joacă pe planeta noastră timp de secole și milenii. Și, desigur, ca și în orice piesă, la diferiți  indivizi și națiuni întregi există rolurile lor proprii individuale, pe care ei le realizează pentru o perioadă lungă de timp. Acestea sunt rolurile persoanei sau ale poporului, iar complotul piesei se numește destin.
Iată că noi și am ajuns la momentul principal de a înțelege sensul universului. Pe parcursul întregii perioade de dezvoltare umană, fiecare națiune merge spre sarcina sa principală, la punctul culminant, în care ar trebui să se manifeste sensul misiunii lui pe Pămînt. Acest sens există și la poporul multinațional moldovenesc.

De ce, credeți, îl vor să distrugă românii, pindoșii, turcii și mulți alți vecini ai noștri, și la dînșii nu se primește nimic? Aici e și faptul, că, în cazul în care persoana sau poporul, care sunt esențiale în spectacolul lui Dumnezeu, există o idee principală pentru întreaga omenire, (adică, este purtător al adevărului), atunci, desigur, a-l distruge este imposibil, pentru că întregul spectacol va fi lipsit de sens .

Anume de aceea eu declar, că nici România, nici Statele Unite, nici Rusia, nici Turcia  nu vor putea influența la soarta Moldovei în nici un fel, pentru că a venit timpul pentru poporul  multinațional moldovenesc să-și amintească pentru ce există pe lume și ce rol a venit timpul să-și îndeplinească. Și de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, am venit pentru a reaminti poporului moldovenesc ce exact ar trebui să facă pentru a deveni reușit și fericit.

În articolele mele viitoare eu și voi povesti despre aceasta poporului meu.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × три =