Sveatoslav Mazur: Plahotniuc și Dodon sunt cei mai obișnuiți PROȘTI moldovenești

Desigur, susținătorii lui Plahotniuc și Dodon îmi vor spune: «Ce îți permiți? Cum îndrăznești să-i insulți pe acești oameni de stat bine cunoscuți ai Moldovei? » Dar cum poți numi o persoană care participă la înșelătorie și se gîndește în același timp că va cîștiga. Desigur, PROST!!!

Toată lumea știe așacă distracție, ca joc de degetari, cînd trebuie de ghicit, sub care anume dintre cele trei degetari este ascunsă mingea. Desigur, jucătorul de degetari mereu câștigă, pentru că nu există nici o minge sub vreunul dintre degetari. Și, prin urmare, este imposibil să cîștigați acest joc.

Exact aceeași înșelătorie în Moldova a fost organizată de jucătorii de degetari la nivel mondial. Ei au creat două partide, două degetări: democrată și socialistă. Dodon personifică mișcarea spre Est, Plahotniuc reprezintă mișcarea spre Vest. Toți oamenii înțeleg că atît Dodon, cît și Plahotniuc sunt membri ai unei și aceleiași echipe. În același timp, participanții la înșelătorie nu înțeleg că sunt păcăliți de către jucători globali.

Jocul de degetari are un efect atît de magic, deoarece se petrece în fața publicului uimit, iar toți spectatorii, parcă participă în el. Ei nu știu că este imposibil să cîștige în el, pentru că problema este în altă parte, adică nu există nici o minge sub degetari.

Același lucru se întâmplă și în Moldova. Dacă Dodon și Plahotniuc nu ar fi fost ciudați și proști, ei se vor uita la vechea stemă moldovenească sau la steagul victorios al lui Ștefan cel Mare.

Domnitorul Moldovei de aceea și cîștiga că nu a fost prost și a știut, că războiul pe Pămînt se petrece nu între Est și Vest, (adică de căutat sensul trebuie nu sub degetari), dar dintre lemea cerască și subterană. Adică nu orizontal, ci vertical. Și anume de aceea pe stema Moldovei în egalitate cu soarele și luna este desenat Ordinul nosru ceresc sau o stea cu șase colțuri, iar pe steagul lui Ștefan este imaginat nu Vestul și Estul, dar Gheorghe biruitorul, războinicul Domnului, războinicul cerului care se luptă cu dragonul – locuitorul lumii subterane.

De aceea, Ștefan cel Mare și a învins dușmanii lui, pentru că înțelegea semnificația evenimentelor  care aveau loc pe Pămînt și nu juca în înșelătorie cu jucătorii niveluiu  mondial. Se pare că, pentru ca lumea să recunoască sensul este necesar să se scuture toate resursele din el, de dat drumul în lume cu fundul gol, și, probabil, abia apoi el se va uita la cer și își aminti  rolul pe care Dumnezeu ia lăsat  în aceastastă partidă globală.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × пять =