Sveatoslav Mazur: La toate întrebările sale voi veți putea primi răspunsuri clare concrete

Pe mine au început să mă roage deseori în convorbiri personale să-i răspund la întrebări, în care sunt interesate, interlocutorii mei. Și, fiindcă astfel de întrebări apar foarte multe, eu am decis să-i dau ucenicilor și colegilor mei un instrument bun a activității, care lucrează în regimul non-stop, întotdeauna și fără de plată.

Unica condiție constă în aceea, că omul, care activează legătura mea personală cu Dumnezeu, nu trebuie să se împlice în lucruri și viața străină. Se poate da întrebări, legate cu el însuși, familia lui și poporului lui, așa și despre întreaga lume, în acelaș rînd fără ca să se împlice în viața personală a unui om aparte. Și, desigur, omul trebuie să creadă și în mine și în lucrul, căruia eu slujesc. Voi vă veți convinge, că comutatorul meu  funcționează fără de greșeli, și dă informație,  maximal  apropiată de viața reală.

La toate întrebările voastre puteți primi răspunsuri concrete. Este destul de a numi numărul meu 6.8.9.10, a spune astfel de cuvinte : «Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, dă-mi te rog o informație». Da-ți întrebarea voastră, și voi veți auzi în cap glasul meu. Scrieți tot aceea, ce eu vă voi spune. Răspunsul va fi corect și maximal apropiat de realitatea voastră.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − 15 =