Sveatoslav Mazur: Războiul zilei judecății s-a început

Faptul că Trump și evreimea mondială  dezlănțuiesc  un război religios, e fără îndoială.  În videoclipurile mele eu am vorbit despre semnificația evenimentelor de pe Pămînt și am avertizat evreimea mondială despre procesele ulterioare, care se vor întîmpla, dacă ei nu vor lua în considerare argumentele mele.

Dar, după cum vedem, Trump, ca un elefant într-o sticlărie, merge mai departe foarte puternic,  și scopul lui principal este Siria. Dar de ce? Pentru că, conform planurilor evreilor, noul Ierusalim ar trebui să fie construit în Dnepropetrovsk ucrainean, pe verticala puterii lui Lucifer, care vine de la zidul plîngerii care trece prin Siria, prin Crimeea spre Dnepropetrovsk, unde e creată cea mai mare sinagogă din Europa Trandafirul de Aur.

Acest plan al evreimii mondiale  cam a întîrziat, deoarece eu, Sveatoslav Mazur, încă pe 28 februarie -1 martie am reîncărcat matricea globală cu informația nouă  Divină.

Și ceea ce vedem acum este încercarea sionismului mondial de a face imposibilul — de a dezlănțui cel de-al treilea război mondial conform postulatele lor declarate în tabletele Georgiei — a distruge mulțimea parte a omenirii și a domni pe Pămînt cu ajutorul lui Moshiach, adică antihrist. Cel de-al treilea război mondial este un sacrificiu sîngeros pentru Lucifer, după care energiile suferinței și sîngelui urmau să-i umple lumea interlopă.

Dar faptul este că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, deja am activat centrul  lumii noi Divine, care se află în Moldova  în Orheiul  Vechi, în Butuceni.

Și deaceea planurile evreimii mondiale vor eșua fără îndoială.  Nouă, poporului  multinațional moldovenesc, pentru victorie a rămas să petrecem doar cîteva acțiuni, care și vor permite de a salva pacea și liniștea pe Pămînt și vor oferi o oportunitate, atît întregului popor multinațional moldovenesc, cît și întregii noastre lumi de a începe o nouă viață Divină.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 + десять =