Sveatoslav Mazur: Moldova Mare /Partea 1/

Evreii au tremurat

 

Lăsați oamenii de bunăvoință să recunoască adevărul. Atunci cînd din sursele accesibile publice s-a înțeles faptul, că domnul Donald Trump a împins înapoi de la volanul conducerii în Casa Albă rudei sale — chabadul Kouchner și fiica sa – habad Ivanka, iar apoi a lăsat pe un termen nelimitat sancțiuni noi împotriva Rusiei, evreii s-au încordat.  Iar eu, de fapt, i-am preîntîmpinat. Evreii, voi glumiți cu focul. Și dacă voi nu veți veni la mine cu închinare, veți fi distruși în modul cel mai sălbatic.

Dar, probabil, este necesar să fie explicat cititorilor mei sensul acelui lucru, ce se întîmplă, pentru că în baza toatei  existenței se află adevărul, adică sensul.

Așadar, vom începe de la început. Trei mii de ani în urmă evreii sub conducerea lui Lucifer, Yahve ori cum doriți să-l numiți pe duhul cel rău, au creat religia lor înșelătoare – Tora. De fapt, acesta este un fals global, care trebuia după ideia, pusă în falsul acesta, să aducă evreii , dar mai corect de spus duhul cel rău, care stă în spatele lor, la puterea sbsolută asupra înregii omeniri.

Diavolul a ales evreii pentru aceea, ca ei să realizeze conducerea cu operația lui. Dar, fiindcă evreii sunt un popor redus, a fost necesar pentru ei să creeze o echipă de interpreți, fie ca buldogi fără de minte, care după prima lor comandă “fas” se vor arunca la jertfa lor încapațînată. Așa popor a ajuns să fie stupezii, dar agresivii anglo-saxonii. Pe dînșii le-au pregătit pentru rolul acesta, creînd statul Romei Antice. Fiindcă Roma Antică, conform voinței lui diavol, a fost construită pe postulatele: bani, distracții și putere militară brută, sistema aceasta cu succes a ajuns să trăiască și pînă vremurile noastre, fiindcă omul, conform voinței lui Dumnezeu, primii trei mii de ani trece dizvoltarea sa cu ajutorul creierului, adică începutului său animal la nivelul reflexelor condiționate și necondiționate.

Conform acestui model lumea diavolului a existat cu succes. Cu ajutorul marelui intellect diavolul sau Yahve transmitea informația  preoților evreiești, aceștia în rîndul lor le fragmentau și o transmiteau anglo-saxonilor, întorcîndu-i împotriva ba la un popor ba la altul, creînd chaosul neînțelegerii. Iată într-așa fel lumea a ajuns pînă culmea de azi.

Dar faptul este, că oricare fals, devreme ori tîrziu, devine a fi înțeles pentru întreaga omenire. Religiile avramice au ajuns la finalul său logic atunci, cînd a venit timpul trecerii de la mintea  lineară, primitivă, capabilă doar de a forma doar șiragul logic, care se poate doar de a fregmenta parțial, la conștiință multidimensională,  care este imposibil de a schimba, căci conștiința este construită nu pe fals și amăgire, dar pe adevăr , și nu pe principiul șirului logic, dar pe principiul blocurilor informațional energetice, în care într-un timp sunt prezente și trecutul, și prezentul și viitorul.

După ce eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul Domnului, Iessua, Marele Maestru, Regele Regelor, am reîncărcat pe Pămînt matricea, la schimbul mintei lineare a venit conștiința multidimensională. Omenirea momental a devenit martor a înșelării fără de sfîrșit, ieșită din poporul evreesc.Și fiindcă stăpînul lor cu rușine a lepădat planeta noastră, evreii au rămas unu la unu cu realitatea nouă și nu știu acuma, ce se poate de făcut cu înșelarea lor.

 

 

Și în legătură cu aceasta, pericolul principal pentru ei  au devenit anume anglo-saxonii. Cînd pînă la minții lor stupezi va ajunge, că evreii l-au folosit multe veacuri în calitate de cîini de luptă, ei își vor întoarce mandibulele lor spre poporul ales.Iată atunci noi și vom vedea sărbătoarea sîngeroasă a adevărului.

Iar pînă cînd Trump cu instinctul lui de animal a adulmecat ceva ce nu e în regulă, doar s-a întors în partea evreilor și și-a adus aminte, că i-a promis lor pe 14 mai de a traduce ambasada sa în Ierusalim, cu evreii au început să tremure,se vede că, deja s-au gîndit,că la bulldog a ajuns adevărul.

Consider, evreii, că e devreme să tremurați. Cîteva zile Trump se va gîndi la aceea, că el e doar o batjocură pentru toată lumea, și, cu pe el l-au trădat și în Ukraina, și în Moldova, și  în Siria. Dar, cînd va ajunge pînă a el, că voi îl folosiți, ca pe un cîine obișnuit, i va cădea timbra la bulldog. Și iată atuncea eu nu vă invidiez.

Va continua.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь + 14 =