Sveatoslav Mazur: Moldova Mare /Partea 2/

Partea 1

Englezoaica s-a c…t

 

După ce planul cabaliștilor s-a prăbușit, și toți participanții procesuui acesta pe Pămînt și-au realizat sfîrșitul lor apropiat, englezoaica s-a străduit să strîngă țările din comunitate, adică să restabilizeze Imperiul Britanic, înțelegînd, că cînd se va prăbuși sistemul lui Lucifer, și poporul ales vor începe să alunge, pe tot globul Pămîntesc se va începe o panică și neînțelegere. Șansul de a se salva este doar în cazul restabilrii structurei precedente, pentru ca măcar cît de cît a rezista haosul apropiat.

Însă englezoaica s-a dezamăgit, căci evreimea mondială, Papa, anglo-saxonii și noblețea neagră, așa de strîmt au pătruns unul în altul, amestecîndu-se într-un extaz erotic în visul despre domnia mondială, că va fi tare problematic de rupt această legătură.

Însă ar trebui totuși de înțeles nivelul pericolului , și de unde vine riscul, pentru ca măcar cumva de construit o strategie a salvării “pielilor prețioase” a lor. Nu este de ajuns doar separarea de la Uniunea Europeană, căci, legătura în lume se întîmplă în mod principal la nivelul cauzei, la nivelul sensului.
Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Iessua, Regele Regilor, nu o dată am preîntîmpinat toate aceste persoane active, că foarte curînd va veni momentul Judecății Domnului, în care nu va mai fi posibil de a nivela situația. În timpul judecății Domnului toți răspund pentru lucrul efectuat înaintea lui Dumnezeu.

Dacă anglo-saxonii reprezintă cîinii de casă a evreilor, atunci ce reprezintă, deexempu, românii, care au devenit ultimi în lanțul acesta agresiv, îndreptat spre unicul în lume centru spiritual, care este Moldova. Românii sunt cîinii domestice a iudeilor cabalistice, adică  elementul final. Anume deaceea, în timpul judecății lui Dumnezeu evreii și pindoșii cu englezoaica, pe dînșii vor răsturna în primul rînd încercînd să  anine de ei toate mîțele moarte.

În rîndul său, prințul Charlz singur a declarat pentru toată comunitatea globală, că rădăcinile lui iau începutul adînc în profunzimea României, tocmai la Vlad Țepeș, la Dracula.

https://ru.tsn.ua/svit/princ-charlz-priznalsya-chto-yavlyaetsya-potomkom-drakuly.html

http://www.interfax.ru/world/609412

De aici decurge fluxul unionismului. Evreii cu ajutorul englezoaicei și romînilor încearcă cu ajutorul unirii Moldovei cu România să captureze și să ucidă unicul în ziua de astăzi pe planetă  centrul Divin, aflat în Orheiul Vechi în Butuceni și care leagă Pămîntul și Cerul în unica legătură.

Conform voinței lui Dumnezeu în anul 2010, eu, Sveatoslav Mazur, deja am transmis soarta Moldovei sub supravegherea personală și conducerea lui Dumnezeu. Am construit matricea nouă pe panetă și am reîncărcat-o într-o nouă calitate Divină.

Anume de aceea nici o comunitate nu va mai ajuta nici englezilor, nici pindoșilor. Las-să ardă în iad împruină cu românii și evreii.

Voi concretiza un moment: Donald Trump a avut de gînd să trensfere 14 mai 2018 ambasada sa din Tel-Aviv în Ierusalim. Dar, cum se știe, Ierusalim și este acel centru a religiilor avramice, unde i s-a dat naștere falsului cabalistic despre domnia absoută a evreilor asupra lumii întregi. Cum se zice, cercul s-a completat.

Va continua.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать + 12 =