Sveatoslav Mazur: Moldova Mare /Partea 3 /

Partea 1, Partea 2

României i-a rămas să existe mai puțin de un an

 

Fiindcă planul cabaliștilor se va prăbuși în zilele următoare, iar în urma lui se va răsturna și sistema precedentă a anglo-saxonilor, evreilor, românilor ș.a., deci partea finală a acestui lanț Moldova Mare va arăta de unde anume s-a pornit procesul prăbușirii lor. Anume din Orheiul Vechi, din centrul lumii, din Butuceni a început să curgă energia de foc a Tatălui Dumnezeului prin lanțul acesta declin luciferian.

Eu de mai multe ori am preîntîmpinat toate persoanele, că lumea deja a trecut la nivelul nou al dezvoltării, și că anume eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, mesagerul Domnului, fiul Lui, Iessua, sunt astăzi unicul conducător a planetei noastre. În mîinile mele se află Cartea Vieții. Și anume dinastia mea a regilor, luată începutul de la Dumnezeu, va conduce planeta  în viitorul apropiat.

Însă iată e o problemă. Forțele diabolice au hotărît, se vede că, să se măsoare cu puterile și cu resursele cu Dumnezeu Atotputernicul și au aruncat mînușa apelului în fața Lui. După declarația mea oficială ei au efectuat un atac masiv fără de sens către Siria, încălcînd astfel singura lege de astăzi a universului  — legea retribuției, legea cauzelor și a efectelor. Drept urmare, evreii înșiși au declanșat procesul de autodistrugere și judecata lui Dumnezeu. Și mai mult nimeni altcineva nu îi va ajuta.

Noi însumi din partea noastră nu trebuie să ne gîndim la trecut. Lasă Domnul Atotputernicul îi voi pedepsi pe trădătorii întregii omeniri. Nouă, oamenilor de bunăvoință, este timpul să construim o nouă ordine mondială dreaptă Divină. Și construcția  ei se începe, așa cum se cuvine în lumea lui Dumnezeu, dintr-un singur punct legat cu o singură legătură cu templul ceresc al lui Dumnezeu Tatăl. Și din moment ce acest punct se află în Moldova, construcția unei noi lumi Divine se va începe cu restaurarea teritoriilor istorice în limitele principatului moldovenesc al domniei lui Stefan cel Mare.

De aceea toate vorbele despre absorbirea Moldovei de vecini sau schimbarea limbei ei, istoriei și culturii sunt prealabile.

Poporul multinațional moldovenesc încă nu a arătat întregii lumi oportunitățile și abilitățile sale Divine. El pînă cînd se află într-un vis. Însă foarte curînd, 26 mai 2018, în Orheiul Vechi se va întîmpla misteria trezirii lui magice.

Va continua.

 

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × 1 =