Sveatoslav Mazur: În lumea lui Dumnezeu nimic nu depinde de om

De la o singură persoană, indiferent cît de bogat și influent n-ar fi fost el, nimic nu depinde. Viitorul se dezvoltă în sistemul lui Dumnezeu sau al diavolului strict conform planului, și nu există alte veriante, deoarece acesta este sistemul existenții.

Poate oare o singură celulă din corpul uman să influențeze cursul vieții sale? Desigur că nu, pentru că corpul uman este controlat dintr-un alt centru. În același mod, conform voinței lui Dumnezeu, se controlează și planeta și întreaga lume manifestată în întregime. Să considerăm că Trump, Putin sau unii cabaliști pot afecta viitorul planetei noastre este amuzant.

Oamenii mereu continuă să cadă în mîndrie. Ei cred că gîndurile care vin în cap sunt formate de ei înșiși. Ei cred, că intelectul lor este capabil să aducă noi idei în viața lor. Aceasta este o amăgire. Nici intelectul lor, nici gîndurile lor, nici acțiunile lor nu decurg din esența lor. Toate acestea sunt introduse din exterior și sunt formate în conformitate cu planul lui Dumnezeu de entități speciale — executorii voinței lui Dumnezeu, care ne înconjoară permanent și ne sugerează ce să facem la un moment dat. Singuri aceste ființe  trăiesc strict în conformitate cu planul stabilit în Cartea Vieții. Nu există o altă cale de a dezvolta planeta sau persoana însuși.

Dacă diavolul nu ar inspira omenirii ideea atotputerniciei și omnipotenței sale, omenirea mult timp în urmă ar fi  domolită și ar trăi în fericire și armonie în lumea lui Dumnezeu. Dar, fiindcă în locul slujirii lui Dumnezeu pentru o lungă perioadă de timp în jurul fiecărui om acționau slujbele diavolului, diverse diavoli și demoni, omenirea a căzut în păcatul principal al universului — în mîndrie, din care eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, Isus Hristos, trebuie să-l  scot astăzi.

Libertatea și democrația sunt principalele invenții ale diavolului. Greșelile omenirii, care l-au aruncat mult timp de la adevărul existenții. În lumea lui Dumnezeu, nu există nici libertate, nici democrație. Căci ce fel de  libertate și democrație poate fi într-o singură celulă în corpul uman, în cazul în care celula este dependentă în întregime de viața și activitatea organismului și este parte integrantă a ei, care  strict  îndeplinește funcția, care este predeterminat preventiv. Acestea sunt eșecuri energetic-informaționale introduse în viața omenirii și nu permit ca singura persoana să se simtă o parte a lumii Divine.

De a trece la o nouă calitate înseamnă de a ne realiza nu ca liberi și democrați, ci ca o parte integrantă a Dumnezeului nemuritor, atotștiutor și atotputernic. Pentru aceasta omului e destul să înțeleagă un lucru destul de simplu, că în lumea manifestată Divină există doar voința și iubirea Tatălui Atotputernic, și nimic mai mult. Restul este doar o înșelare.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × пять =