Sveatoslav Mazur: Lumea a trecut sub controlul total și final al lui Dumnezeu Atotputernicul

S-a realizat aceea, despre ce  vorbisem  în numeroasele  video clipurile și articolele  mele. Lumea a trecut sub controlul și îndrumarea personală a lui Dumnezeu Atotputernicul. Ce înseamnă aceasta?

Faptul este, că lumea, conform canonului veșnic al dezvoltării a tot ceea ce există – a caduceului, se dezvoltă în conformitate cu voia lui Dumnezeu progresiv, de jos în sus, de la vibrațiile groase ale materiei în vibrațiile mai subtile ale construcțiilor spirituale.

 

 Caduceu

Și întrucît, la niveluri mai scăzute a dezvoltării, acest proces este asigurat de lupta contrare dintre principiul masculin și cel feminin, între binele și răul, între spirit și materie, atunci un om aparte are o alegere cu denumirea “legea liberei alegeri”, cînd singur omul are dreptul de a alege cu cine se va duce în viitor: cu Dumnezeu Atotputernicul ori cu diavolul. De aceea pînă la al 6-lea nivel la dezvoltării legea liberei alegeri și împarte toată omenirea în bucăți. Anume de aceea  și există formula diavolului “desparte și cucerește ”.

Dar aici dezvoltarea lumii ajunge la al șaselea nivel, unde în conformitate cu caduceu este Duhul Sfînt. Și după cum se știe, Duhul Sfînt este calitatea lui Dumnezeu. Spiritul este omniprezent, omniscient și omnipotent, prin urmare, cînd spiritualizarea întregii omeniri are loc cu ajutorul Duhului Sfînt, principiile masculine și feminine ajung în contact cu Duhul Sfînt și lupta contrarelor se încheie. Apoi, legea acțiunii directe — legea cauzelor și efectelor — intră în vigoare.

Adică principiul împărțirii și al stăpînirii rămîne în trecut, iar locul său legal în fruntea omenirii ocupă locul principiului unității opuselor,  care seamănă: «uniți și domniți». Se întîmplă aceea, ce este scris în rugăciune Tatăl nostru: «Sfințească-se  numele Tău, Fie Împărăția Ta, facă-se voia Ta precum în Cer, așa și pe Pămînt «.

S-a întîmplat ceea, ce și am promis. Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, și am unit toate piesele împrăștiate a întregii omeniri în conformitate cu voia lui Dumnezeu, într-o esență unică și indivizibilă, după imaginea lumii cerești. Adică, am realizat toate ideile rugăciunii mele de Isus. Anume de aceea în lumea Pămîntului nu vor mai fi conflicte, pentru că lumea Pămîntului s-a unit în Orheiul Vechi, în Moldova, cu o legătură inextricabilă cu lumea cerească, și a creat un sistem unificat Divin. Și așa cum se știe, în lumea lui Dumnezeu, răul nu trăiește. Anume de aceea omul nu are nimic de ales, pentru că a nimerit în lumea lui Dumnezeu.

Deoarece s-ar putea face o mică îndreptare. Încă cîteva săptămîni fiecare om conștient ori nu, totuși va face alegerea sa. Dar ea va fi deja nu orizontală – între binele și răul, dar pe verticală – între viață și moarte. Căci acei, care resping lumea lui Dumnezeu, resping și viața însuși, căci este mai ușor ca o cămilă să treacă prin ochiul unui ac, decît un bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 + 20 =