Sveatoslav Mazur: Ce se va întîmpla în lume în viitorul apropiat

Am început să primesc numeroase scrisori – disperarări. Unde sunt schimbările pe care le-ați promis? Chiberneticii, ca și pînă acum, transformă planeta noastră într-un lagăr de concentrare digitală. Nivelul de trai al întregii omeniri cade. Și în Rusia, alegerea oamenilor VV. Putin l-a ales din nou pe D.A. Medvedev ca șeful guvernului și din anumite motive, și-a păstrat toată echipa liberală, anti-populară.

Bineînțeles, mă bucur că la mine se adresează cu explicații. Dar pentru a realiza sensul, este necesar să ne gîndim nu prin categorii lineare, ci prin volum, blocuri multistrate. Astăzi vedem apogeul ideii liberale. Liberalii au atins existența întregii omeniri. Și a realizat oare  omenirea pericolul acestor digitizări, aceastui intelect artificial sau aceastei idei liberale de consum rabid?

Oare și-a ales omenirea pe Dumnezeu ca pe singurul său mîntuitor? Nu! Omenirea este oarbă și surdă. Iar cum constă cu «cine are urechi, să audă, să aibă ochii, să-l vadă»? Astăzi în fața noastră se interpretă ultimul act al piesei «moartea lumii consumului», «moartea lumii lui Lucifer».

Într-una din lucrările mele eu am povestit că lumea diavolului se va mînca pe sine însuși. Pur și simplu nu trebuie să-i încurcăm.

Eu am creat o matrice nouă și am deschis ușa spre viitor. Dar cu putere nu poți conduce la Dumnezeu. Și nu are nici un rost în asta. Oamenii trebuie să-și dorească ei înșiși această viață nouă. Și dacă jumătate sau un sfert rămîne de la omenire, acest lucru va fi suficient pentru a începe construirea lumii noi.

Dar la moment vedem înșelăciune și amăgeală. Lasă-i pe acești hoți să își aducă ideea la sfîrșitul său logic. Lasă ca evreii și Trump să arate lumii Moshiach a lor fals. Fie ca ortodocșii și catolicii să-și prezinte pe Isus Hristos a lor fals. Iar musulmanii pe Isu a lor fals. Nimic nu se va primi la ei, pentru că întregul lor sistem este doar o iluzie, care este deja lipsită de sens și de energie, dar încearcă, așa cum s-a întîmplat înainte, să captiveze și să conducă noua ordine mondială Divină. Din această încercare nu se va primi nimic la ei.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor,  Isus Hristos celei de a doilea veniri, foarte curînd voi urca pe tronul mondial, și doar pentru că eu pot să aștept și să nu grăbesc evenimentele. Lasă această lume diabolică să se prăbușească singură în fața întregii omeniri și să-și îngroape toată conducerea sub ruinele ei. Anume atunci va veni timpul meu. Pentru cei rapizi îi voi spune, un lucru: nu este mult de așteptat.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 2 =