Sveatoslav Mazur: Evreii și-au lansat procesul autodistrugerii sale

Desigur, majoritatea evreilor, predispuși la mîndria lor, nici nu înțeleg în ce fel de abis de sînge au fost trimiși de către cabaliști. Vă ofer un videoclip al unuia dintre ei, în care el spune despre exclusivitatea evreilor, ca o rasă deosebită, care posedă calitatea demiurgului.

Adică, după cuvintele acestui cabalist nebun, se primește, că anume poporul evreu este capabil să schimbe destinul omenirii, să lase lumina lui Dumnezeu să treacă prin el și să-l distribuie pe planeta noastră. Și, la urma urmei, anume despre aceasta vorbise adevăratul demiurg  Isus Hristos — fiul lui Dumnezeu, cînd venise pe Pămînt. Voi aminti cuvintele Lui: «Eu sunt calea, adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl, decît prin mine. »

Și, desigur, El are dreptate. Deoarece demiurgul este o creatură care posedă calitatea lui Dumnezeu. Această esență în putere și scopul ei este mult mai mare decît Spiritului planetar. Astfel, cabaliștii declar nemaipomenitul. Că fiecare evreu, prin puterea și abilitățile sale, este mai mare decît spiritul planetar. Adică, fiecare evreu poate influența viitorul planetei noastre, schimbînd configurația și destinul ei?

Doar acel, care nu este dedicat în misterele lui Dumnezeu poate asculta liniștit astfel de prostii. Și, de fapt, tot poporul evreu este crescut din scutece pe aceste prostii. Și ce  într-adevăr se află în spatele acestor afirmații?

Faptul este, că cabbala este special creată ca un învățămînt anti-divin, adică, doctrina satanică, și toate religiile avraamice, construite după chipul și imaginea ei, tot reprezintă o idee anti-divină a interacțiunii dintre om și Dumnezeu.

Întrebați un cleric (indiferent de care religie, creștinism, iudaism sau islam), dacă poate o persoană să interacționeze direct cu Dumnezeu? Și vi se va spune: nu, în niciun caz, pentru că interacțiunea directă vă va duce în mîinile diavolului. De aceea este necesar să acționăm numai prin intermediul unor figuri religioase, special instruite pentru acest rol.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, Isus Hristos, și unicul demiurg pe planetă, întreb, ce drept voi, evreii, L-ați lipsit pe Creator de capabilitatea de a vorbi direct cu creațiile Lui — oamenii? Și voi răspunde la întrebarea mea. Pentru că oamenii, fără să  înțeleagă, cu ajutorul acestui popor,ales de diavol, au nimerit în puterea lui.

Noi vedem un fapt neîntîmplător din partea evreilor a deturnării titluluii demiurgului anume deaceea, că lumea lui Dumnezeu este proiectată pe principiul ierarhiei astfel, încît fiecare om să aibă posibilitate de a interacționa direct cu Creatorul. Dar, fiindcă  puterea Creatorului este foarte mare și cuprinzătoare, Atotputernicul Dumnezeu și a creat niveluri de scădere a  acestui potențial, pentru ca omului astfel de comunicare să nu-i creeze probleme. De aceea, Dumnezeu îl trimite pe Pămînt pe demiurg – fiul său pentru ca el, reîncarnînduse în natura umană, ar fi capabil de a adapta voia lui Dumnezeu conform planului Lui mai întîi la nivelul naturii umane, apoi la nivelul Duhului planetar, și, apoi, și prin fiul Său demiurg să deschidă calea adevărului și a relației directe deja la nivelul Divinului.

Astfel, omul, pentru a deveni etern, nemuritor și Divin,  trebuie să treacă prin trei niveluri de dezvoltare sau de tranziție. Dar astfel de  lucruri nu i se potriveau diavolului.  De aceea el și  a creat religia piramidei inversate, în care a luat locul lui Dumnezeu. Pe evreii, chipurile, i-a făcut demiurgi. Toți ceilalți oameni sunt «goi» — animale fără grijă. Așa că îi întreb pe evrei, care dintre voi sunteți demiurgi? Sunteți mai rău decît goii, animalele fără creier, pe care diavolul le paște mai mult de trei mii de ani.

Dar iată pe Pămînt a venit adevăratul demiurg. Slujitorul vostru umil a schimbat matricea planetară și în două săptămîni va lansa procesul judecății lui Dumnezeu. Deci, evreii, pregătiți-vă. Va trebui să răspundeți pentru toate acțiunile. Inclusiv pentru celea de astăzi.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − четырнадцать =