Sveatoslav Mazur:Ce înseamnă puterea absolută și ce să fac cu ea?

Omul începe juca șahul nu ca să piardă. Dar o pierdere în șah este doar un episod în viața unui individ. Există jocuri în istoria planetei noastre, de la  care depinde viitorul fiecărui locuitor al planetei. Și pentru jucătorul, care stă la o masă în astfel de partidă, este vorba de viață și de moarte.

În articolele și videoclipurile mele eu am subliniat în mod repetat prețul partidei mele. Pe Pămînt va rămîne doar un singur jucător: ori Dumnezeu, ori diavolul. Anume de aceea, atunci cînd oamenii apropiați de mine spun că eu am o sete incontrolabilă de putere, aceasta puțin mă șochează. Pentru că îmi devine clar că toate explicațiile mele îndelungate nu găsesc înțelegere chiar și în cercul oamenilor apropiați de mine, ca să nu mai vorbesc și de alți cititori și ascultători. Aparent, ei se atîrnă la putere așa, cum  reprezentanți ai poporului se atîrnă la parlamentul nostru moldovenesc.

Dar faptul că la nivelul global, la nivelul planetei noastre și chiar mai mult la nivelul cosmic, unde acuma au loc evenimentele cele mai importante, relațiile financiare și economice nu sunt binevenite. Ele sunt pur și simplu absente. Credeți că Adolf Hitler, Napoleon, Iosif Stalin, Alexandru Makedonsky și mulți alți căutători de putere absolută pe Pămînt căutau bani? Nu, ei căutau instrumente magice, cu ajutorul cărora este posibilă obținerea unei astfel de puteri. Ei căutau Graalul și sulița destinului. Chiar credeți că diavolul îi oferea lui Isus Hristos bani în deșert? Oamenii sunt prea naivi să se gîndească prin conceptele cosmice. Deci și măsoară totul după nivelul lor.

În inima universului există valori nemuritoare care nu pot fi distruse. Și cu siguranță nu este vorba nici de bani, nici de vile și iaht sau de un loc în parlament care se poate pierde într-un moment. Pentru a învinge diavolul, de la el trebuia să  fie luată principala valoare, instrumentul principal, care ia dat ocazia de a gestiona toată umanitatea noastră de mulți ani. Deci, cînd mă numesc Rege al Regilor și  Marele Maestru — nu înseamnă că sunt nebun sau predispus la mîndrie. Asta înseamnă că am reușit să eliberez diavolul de la acest instrument, adică am reușit să-l înfrîng, deși nu vrea să o recunoască. În acest film, el însuși admite că am reușit să iau de la el cel instrument originar, creat de Dumnezeu într-un singur exemplar, a cărui posesie înseamnă putere absolută pe Pămînt.

И добавить нечего..https://www.facebook.com/groups/606065439570544

Geplaatst door Никита Здравый op zaterdag 17 februari 2018

Eu, Sveatoslav Mazur, am învins răul și am intrat în posesia instrumentului original, despre care voi, oamenii, nici măcar nu aveți idee. Dar nu pentru a vă domina, ci doar pentru a îl întoarce la Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Deci, cînd veți avea dorință să murdăriți activitățile mele, aveți în vedere, că ceea ce vă-nchipuiți prin cuvîntul putere este deja în mîinile lui Dumnezeu Atotputernicul, și toate promisiunile în direcția mea față de fiul Lui nu sunt îndreptate împotriva mea, ci împotriva Lui.

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − четырнадцать =