Sveatoslav Mazur: Ce este autoritate absolută și cum ea se efectuează

În videoclipurile mele eu de mai multe ori menționam postul meu – Marele Maestru al Ordinului Spațial a Cavalerilor Mesei rotunde. Eu spuneam, că în mîinile mele se află Cartea Vieții, iar tronul meu se înalță lîngă tronul lui Dumnezeu Tatăl în templul Lui Divin în constelația Cîinilor de Vînătoare. Și, că lumea în mod strict se dezvoltă anume conform acestei cărți și altfel în nici un alt mod.

Tot ceea ce este scris în Cartea Vieții este împlinit de ierarhia constructorilor spațiali. Anume ei sunt gardienii și constructorii invizibili ai realității noastre Divine. Astfel, tot ce este scris în Cartea Vieții este o singură lege cosmică, care este executată inevitabil la momentul potrivit și în locul potrivit.

Și timpul și locul sunt definite pînă la o fracțiune de secundă și pînă la un micron. În caz contrar, în lumea noastră holografică, vor apărea denaturări și eșecuri, pe care nu le vedem niciodată, pentru că totul se întîmplă într-un spațiu închis anterior, numit matrice.

Pe baza a ceea ce am enumerat deja, vă voi spune cum efectuează lumea în situații specifice, atunci cînd este necesar să preveniți în avans anumite evenimente negative.

Posedînd Cartea Vieții, eu, ca executorul puterii lui Dumnezeu, am posibilitate să mă uit în mod constant în viitor, și, după ordinul Creatorului, conform planului Lui, de a chema în Împărăția lui Dumnezeu persoana, închisă în mantaua sau împovărată de autoritate. Această persoană apare înaintea mea într-o manieră subtilă la primul meu apel timp de cîteva secunde, indiferent cît de puternic sau bogat nu se va considera el însuși. Și acolo, în picioare în fața mea, stînd în genunchi, el primește ocazia de a afla greșelile sale sau de a-și corecta convingerile.

Astfel, eu înregistrez rezultatele conversației noastre în Cartea Vieții și, oferindu-i astfel acestei persoane ocazia de a realiza ideea pe care Creatorul a definit-o pentru el. În cazul în care activitățile acestei persoane contrazic sensului evenimentelor viitoare, și el nu vrea să se supună puterii mele absolute, esența lui rămîne acolo, în Împărăția lui Dumnezeu, și se transferă în mîinile judecății Divine, iar trupul lui pe Pămînt treptat moare.

Nimeni nu poate scăpa de voința mea. De aceea spun: numai eu singur pe Pămînt sunt calea, viața și adevărul.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.О.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 14 =