Sveatoslav Mazur: Astăzi soarta întregului popor evreu se află în mîinile mele

Ar fi corect să-i pedepsim pe evreii, dar oare sunt ei toți vinoveți, că în fruntea poporului se aflau de mult timp ghizi spirituali care s-au închipuit ca fiind Dumnezei? Nu, oamenii nu sunt vinoveți.

Noi știm multe exemple istorice, cînd oamenii, predispuși la mîndrie, creează lucruri care nu sunt compatibile cu bunul simț. Iată și acum religiile abraamice, ca manualele de învățămînt, s-au epuizat atît în sens, cît și în conținut.

Dar ce fac oamenii, care pun efort pentru dezvoltare, mai departe, cînd se termină manualele lor? Ei iau altele noi, mai moderne și mai avansate. Dar, evident, îmi veți contrazice, că astfel de manuale nu există. Degeaba credeți asfel.  Astfel de manuale există, și foarte curînd eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, le voi publica.

Și atunci evreii se vor confrunta cu o dilemă dificilă: a fi un rîs pentru întreaga comunitate mondială sau a participa la promovarea unei noi ordini mondiale. Cred că poporul evreu are mulți înțelepți care înțeleg despre ce eu îi vorbesc.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × четыре =