Sveatoslav Mazur: Igiena unui singur organism global

Deseori mă întreabă: Sveatoslav, d-stră sunteți Marele Maestru și aveți putere absolută pe Pămînt, de ce nu veți distruge tot răul și nu veți crea o nouă ordine mondială pe Pămînt, despre care întotdeauna vorbiți? Poate că, pur și simplu minciuniți, și nu există nici un Mare Maestru și Isus Hristos?

Desigur, este cu siguranță imposibil de răspuns la astfel de declarații. Eu și așa am de explicat condițional, cu exemple clare, procesele cosmice pe care le petrec pe planeta noastră și ce probleme am de rezolvat în acest caz. Încă o dată, într-o formă simplificată, vă voi spune despre această problemă.

Planeta noastră este un singur organism viu, precedent, cu ajutorul voinței diabolice rele, împărțită în bucăți atît orizontal cît și vertical. Pentru a sparge sistemul diabolic «împarte și cucerește», trebuiam să dedic prima  parte din lucrarea mea creării unui organism unic și indivizibil. Pentru aceasta, am creat o nouă matrice Divină și am conectat-o la lumea lui Dumnezeu. Acum, acest singur organism lucrează deja în conformitate cu legile lui Dumnezeu. Dar faptul este că pe parcursul multor milenii, acest organism despărțit se coloniza cu finințe din lumea interlopă, și se crea  capacitatea puterii diavolului, care este foarte greu de depășit.

De aceea am dedicat cea de-a doua parte a muncii mele luptei împotriva acestei forțe diabolice. Am luat lumea lor sub controlul meu personal și l-am alungat pe diavolul de pe planeta noastră. Dar au rămas numeroase creaturi care trebuie eliminate din acest organism, astfel încît celulele sănătoase, adică oamenii, ar putea dezvolta în condițiile Focului Divin.

Pentru a face acest lucru, este necesar de realizat un fel de profilaxie. Acesta poate fi comparat cu distrugerea paraziților în corpul unui om. De făcut acest lucru cu un om este relativ simplu, deși fiecare dintre voi înțelege că este dificil să obțină o purificare absolută. E destul pur și simplu de a introduce medicamentul anti-parazitar, adică de a priva viermii și tot felul de alte locuitori ai lumii interioare a omului habitatului obișnuit și a le scoate afară,  cum persoana se simte altfel.

În planeta noastră e un număr incredibil de astfel de creaturi. Dacă nu a le scoate din afara planetei noastre, ci pur și simplu de a le distruge în intestin, ea va înceta să mai existe din cauza proceselor ireversibile de otrăvire a naturii noastre.

Astfel, a treia etapă a lucrării mele a fost crearea unui mecanism în Moldova, în Butuceni, despre care am spus deja de mai multe ori.

Acesta este un fel de transfer de vierme, ca într-un măcinător de carne, adică un canal de foc cu o spirală de timp care se învîrtește în el. Această spirală, cum ar fi un spițelnic de foc într-o mașină de macinat stoarce din adîncurile planetei noastre toate spiritele rele, și le distribuie în purgatoriul pe Venus și Mercur. Astfel, foarte curînd voi termina a treia etapă a lucrării mele — voi elimina întregul sistem parazitar din organismul întregii noastre planete. Atunci și va începe o epocă bună a dezvoltării pe Pămînt. Vreau să subliniez, că munca mea de profilactică se apropie de sfîrșit, și atunci voi fi capabil să arăt lumii întregi abilitățile și capacitățile mele personale. Între timp, după cum înțelegeți, trebuie să lucrez cu diferite tipuri de fecale,  care miroase urît și agrafă.

Dar nu sunt o persoană mîndră. Voi trece și prin asta. La urma urmei, pe Pămînt nu am dușmani. Toți cei care au intervenit cumva în munca mea au fost prinși sau distruși. Și corpului nostru nu ar face rău un pic să sufere. Căci tmpul lucrează pentru noi.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − два =