Sveatoslav Mazur: Ordinul Spațial al Cavalerilor Mesei rotunde – puterea executivă a lui Dumnezeu Tatăl

Ordinul Spațial al Cavalerilor Mesei rotunde, pe care eu îl conduc, nu rezolvă niciodată nimic neplanificat. El întotdeauna cîștigă, pentru că el este primul principiu al lumii manifestate. Ordinul nu pierde niciodată și nu se teme de nimeni, deoarece este în centrul universului și este instrumentul executiv al lui Dumnezeu Tatăl. Astfel, Ordinul este o extensie a puterii lui Dumnezeu, manifestată în lume, pentru că această ordine după legea karmei este obligat să supravegheze numai fiul uterin.

Astfel, cînd spun că eu singurul, Isus Hristos, mesager al lui Dumnezeu, fiul Lui uterin, am dreptul de a gestiona această planetă, eu, desigur, mă bazez pe legile imuabile ale universului.

Oamenii pot spune orice, pot face planuri, să retrăiască și vă facă griji, dar viața în lumea lui Dumnezeu este aranjată în așa fel încît El doar singur — Stăpînul tuturor vremurilor și popoarelor , este capabil să schimbe lumea aceasta în conformitate cu înțelegerea Lui, s-o transformeze, sau s-o conserveze temporar. Doar El în înțelegerea Lui o dezvoltă, o împarte în părți sau o unește într-un singur întreg. Numai voința Lui este importantă în acest proces, căci este instrumentul prin care El, Domnul, face toate aceste acțiuni. Iar instrumentul voinței lui Dumnezeu este Ordinul meu Divin.

Anume de aceea, cînd spun că eu sunt Regele regilor și fiul lui Dumnezeu, eu afirm doar acest fapt. Îi place aceasta cuiva ori nu, nu-mi pasă deloc, căci totul este voia lui Dumnezeu. După cum spune El, așa va fi. Și, fiindcă Dumnezeu Atotputernic – Tatăl tuturor  timpurilor și popoarelor și-a formulat deja voința Sa în Cartea Vieții, care se află sub conducerea mea, exact ceea ce este scris acolo, numaidecît în viitorul apropiat se va întîmpla pe planeta noastră. Nu înțelege doar un prost.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × 5 =