Sveatoslav Mazur: Adresarea către mine a Tatălui Atotputernicului

Sveatoslav, există o cale de inevitabilitate. Anume tu și stai la așa o cale. Evenimentele care sunt destinate să se întîmple în Rusia sunt inevitabile. Sunt obligați să se întîmple și se vor întîmpla.

Eu, Sveatoslav Mazur, demult sunt gata pentru ele, dar despre aceste evenimente știu doar cîțiva în această lume. De ce stă întreaga lume diabolică împotriva acestor evenimente?

Pentru că, dacă aceste evenimente vor apărea, lumea veche va înceta să mai existe. Intriga acestei lumi și constă în faptul, că cinci sute de ani în urmă, cînd s-a  terminat calendarul bisericesc pascal, și lumea conform planului lui Dumnezeu Atotputernicului Tatălui trebuia să intre în epoca dezvoltării sale bune, pe istoria rusă, adică Cartea Vieții întregului popor rus, a fost pus sigiliu de diavol. A impus-o emisarul lui Lucifer, evreilor și Papei Sophia Paleolog, fiind o vrăjitoare pentru mai multe generații.

Și acest sigiliu din Cartea Vieții poporului rus poate fi îndepărtat numai de mine, Isus Hristos de la a doua venire. Problema constă în faptul că împotriva dezvoltării acestui subiect astăzi ativează toate persoanele domnitoare, liderii de biserici și confesiuni, șefi de state și corporații la nivel mondial, un simplu cler, pentru că, dacă acțiunea va avea loc și va deschide Cartea Vieții a întregului popor rus, se va trezi puterea spiritului, care nu putea fi controlată de nici o forță opusă pe Pămînt.

Anume de aceea, ei vor face tot posibilul pentru a împiedica acest eveniment să se întîmple. Să scoată sigiliul de pe Cartea Vieții poporului rus poate doar singura persoană care a învins diavolul, sau Regele Regilor, cum este numit în Sfînta Scriptură.

Eu, Sveatoslav Mazur, am de gînd să vin la această mare acțiune, și 1 august 2018 în timpul unei procesiuni religioase dedicate Sf. Serafim de Sarov,  urcînd la tronul Bisericii Ortodoxe Ruse de a perturba imprimarea de pe Cartea Vieții întregului popor rus, și să eliberez Spiritul poporului rus din captivitate.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − 13 =