Sveatoslav Mazur: 7 iulie anului 2018 Biserica Ortodoxă, precum și cinci sute de ani în urmă, Îl va trăda pe Dumnezeu

07 iulie anului 2018 eu, Sveatoslav Mazur, mă voi urca la tronul meu pămîntesc, căci Regele Regilor va rămîine o putere unică legitimă pe planetă, anume de aceea, că evreimea mondială, Papa și Biserica Ortodoxă se vor uni într-o rugăciune satanică comună. Și va avea loc această acțiune în Italia, în orașul Bari.

Astfel, sosirea mea în Rusia va deveni inevitabilă, căci poporul rus îndelung răbdător trebuie să se unească în cele din urmă în jurul credinței Divine. Și doar atunci, cînd în fața comunității mondiale, evreimea mondială și Papa gătesc un proces pentru primirea pe Pămînt pe antihrist, după trădarea pe Pămînt credinței lui Hristos,  doar eu unicul, Isus Hristos celei de a doilea veniri, voi rămîne o singură autoritate, pentru că credința în Dumnezeu este fondată în acea lume nouă, pe care am construit-o deja și care va izbucni după aceea, cînd în Diveevo în timpul procesiunii, marele ascetic spiritual, Sfîntul Serafim Sarovski, mă va proclama noul țar rusesc.

Și în ce anume constă exact trădarea Bisericii Ortodoxe Ruse și diavolului lucifer înaintea lui Dumnezeu Tatăl Atotțiitorul, vom detalia într-un clip video nou, care sper să decolez mîine în orașul Chișinău.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 8 =