Sveatoslav Mazur: Această lume nu poate trăi și dezvolta fără stăpîn

Eu mă numesc Rege al Regilor numai de aceea, că mie personal, ca unui demiurg, aparține această planetă. Eu singur sunt responsabil pentru viitorul ei, pentru dezvoltarea ei.

Și cum credeți că planeta se conduce? Planeta se  controlează cu ajutorul matricei Divine. Prin legea asemănării, demiurgul își construiește matricea sa, un fel de formă geometrică pe care o umple cu semnificație, energie și informație. Toți locuitorii planetei, în conformitate cu această formă după legea de similitudine singuri însuși formează astfel de forme în minte, și în conformitate cu o rezonanță încep să prindă din lumea din jurul lor, plină de acest demiurg, idei și formule. În același timp, li se pare că tot ceea ce este născut în mintea lor este legat de intelectul lor personal. Aceasta este auto-înșelăciune. Este imposibil ca în lumea din jurul vostru să găsiți ceva ce nu este inițial depus de demiurg.

Din 28 februarie pînă pe 1 martie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Rgele Regilor, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am reîncărcat matricea cu noi energii și informații, așa cum am afirmat în preventiv în videoclipul meu.

Acum planeta mea Pămînt se dezvoltă în conformitate cu planul meu de dezvoltare și nimic altceva nu se poate întîmpla pe teritoriul ei.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − двенадцать =