Sveatoslav Mazur: Habad — drumul spre iad

  S-a întîmplat  aceea,  despre ce am avertizat în prealabil. Acum cîțiva ani în urmă, secția fascistă sionistă  Habad a condus întregul popor evreu la auto-distrugere completă și neechivocă.

În ochii tuturor omenirii președintele Donald Trump a declarat Ierusalimul capitala statului evreiesc, iar cabaliștii evreiești au numit Dnepropetrovsk un Nou Ierusalim, unde ar trebui să reînvie noul stat evreiesc.

Și la următoarea lor întîlnire în New York, habazii au anunțat sosirea lui Moshiach pe Pămînt. Adică pe antihristul, care, potrivit Torei, trebuie să conducă  omenirea.

Desigur, toți oamenii progresivi înțeleg că în spatele lui Moshiach urma să devină devotatul diavolului lui lucifer. Acesta este motivul pentru care, conform Vechiului Testament, Moshiach trebuia să dezvăluie minunile unor oameni, de exemplu, să deschidă porțile paradisului în Ierusalim. Și, probabil, la evrei proiectul lor diabolic ar fi fost realizat, dacă pe  Pămînt n-ar a veni eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, Isus Hristos a celei de a doilea venire, și n-aș scoate pe diavolul la judecata lui Dumnezeu.

Vă prezint un film, în care el spune la revedere de la oameni și aduce aminte despre mine cu cuvintele: „Noi am sporit aici cu un tip …“.

https://www.facebook.com/nikzdrav/videos/1970065713311623/

Deci, evreii s-au găsit într-un jgheab defectuos. Diavolul este distrus. El nu-și va arăta fiul, ceea ce înseamnă că proiectul evreiesc s-a dovedit a fi o ficțiune, o minciună și  trebuie  să fie închis. Și atunci cine va răspunde în fața omenirii pentru  toată suferința și războiul, care ei au dezlănțuit de diavol pentru propria lor îmbogățire? Cine va arăta omenirii planul pentru viitoarea lume?

Și aici evreii, ca întotdeauna, au fost străpunsi. Să cîștige bani pe homosexualii lor îi place,  îi place și să ucidă. Dar să răspundă în fața lui Dumnezeu pentru lucrarea făcută e strașnic. Apoi au venit kabbaliștilor-habazilor o ideie bună, dar nu nouă, plină și completă de iresponsabilitate a întregului popor ales. Habadul a declarat că Moshiach este o minte colectivă. Așa să spunem, întregul popor evreu este Moshiach. Prin aceasta, ei au pus întregul popor evreu sub impactul legii cosmice a retribuției. Și dacă acești  habazi  și cabaliști nu au vrut să răspundă în mod individual, ei au decis să jertfească tot poporul lor, se pare că în speranță de a se ascunde îmbrăcînd  haine de oi în toată această turmă evreiască. Este în zadar, domnilor.

Căci a fost spus că voi judeca după faptele voastre. Și dacă evreii înșiși au acceptat conceptul de responsabilitate colectivă pentru rolul său istoric în viața întregii omeniri, și singuri și-au dorit această putere absolută asupra oamenilor, lasă  legea lui Dumnezeu  singură va decide ce să facă cu ei. Începînd cu 7 iulie 2018 în orașul Bari protejatul al evreimii mondiale, Papa Francisc a citit jurămîntul de credință față lui lucifer, adică s-a opus  lui Dumnezeu și mesagerului Lui, după voia lui Dumnezeu și legii nemuritoare ale universului, care este: „ce vei semăna aceea și vei colecta «, tot acest popor va fi distrus,  pentru că au încălcat chiar viața și însăși existența întregii omeniri.

http://tass.ru/obschestvo/5354883

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − четырнадцать =