Sveatoslav Mazur: Nici o pocăință deja nu mai funcționează

DECLARAȚIA OFICIALĂ a Marelui Maestru.

Evreimea mondială a făcut ultima încercare de a prelua puterea absolută pe planetă și acum se află în afara legii Divine. Ea a încercat să concentreze în mîinile sale atît  componenta spiritual-morală precum și economică-financiară și să le transfere în mîinile protejatului său Moshiach. Anume pentru aceasta în Bari, în orașul italian, s-au adunat episcopii ai bisericilor creștine și tainic s-au integrat într-o singură organizație diabolică. Pentru ce s-a făcut aceasta? Pentru a transmite puterea spirituală și morală magică a lumii în mîinile sataniștilor.

http://tass.ru/obschestvo/5354883

Apoi, după acest act diabolic trebuia să urmeze  Summit-ul NATO, în cazul în care va fi   proclamată doctrina Statelor Unite ale puterii absolute (sau, mai degrabă cei care sunt în spatele lor), asupra întregii omeniri, după care președintele american Donald Trump — un protejat al elitei evreiești, trebuie să se întîlnească cu Vladimir Putin și să-i dicteze voința “popoarelor lumii”.

http://www.interfax.ru/world/584109

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/5351144

Astfel, SUA, sau mai degrabă evreimea monidală, au pregătit un plan diabolic pentru a captura planeta noastră. Și așa cum se spune în doctrina lor secretă, dacă nu acum, atunci nu va funcționa niciodată. Căci ei știu că lumea se dezvoltă într-o spirală, și că 500 de ani în urmă ei au reușit să scufunde lumea în războaie fratricide, și ruina globală la nivel mondial. Atunci conducerea rusă și Biserica Ortodoxă Rusă au trădat pe Dumnezeu,  și a fost exprimat proiectul fals «Moscova — a treia Roma».

Iată și ieri, în Bari, ei au încercat din nou să lanseze acest scenariu sinistru în acțiune.

Dar faptul este că eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am avertizat în prealabil că lumea și-a schimbat deja configurația sa, și revenirea la trecut este pur și simplu imposibilă nici teoretic nici practic. Și chiar și în detaliu am povestit că există două scenarii pentru evenimente viitoare de dezvoltare de pe planetă: unul evolutiv, celălalt revoluționar. Am sugerat, de asemenea, ca evreimea mondială să se pocăiască și să înceapă construcția în comun. Deci, după ce evreii în fața Papei și Reginii Angliei totuși au ignorat sugestiile mele și au încercat să profite de puterea absolută pe planetă, eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a douilea veniri, din numele lui Dumnezeu Atotputernic, Stăpînul și constructorul tuturor lumilor și popoarelor, fac o declarație oficială.

În numele Domnului nostru, Tatălul Atotțiitorul, eu, Sveatoslav  Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor și Domnul domnilor, Isus Hristos celei de a doilea veniri, declar:

— După trădarea Bisericii Ortodoxe  ruse și Vaticaului, eu singurul sunt puterea legitimă creștină, autoritatea spirituală și laică pe Pămînt, și anume de aceea declar, că acum legea nouă Divină din ziua de astăzi, 8 iulie 2018, a intrat în vigoarea sa, și prin urmare, nici o pocăință nu mai funcționează . În schimbul legii liberiii alegeri în viața reală a intrat legea voii lui Dumnezeu a acțiunii drepte — legea executării spre ordini noi mondiale. În locul principiului diabolic  «împarte și cucerește» a venit principiul Divin  «unește și domnește».

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × один =