Sveatoslav Mazur: Evreimea mondială a trecut peste linia roșie

Cinci sute de ani în urmă secta iudaica cu ajutorul lui Papa și Sophia Paleolog i-au ucis în Rusia pe moștenitorii legali ai tronului Bizantin pe Ivan cel Tînăr — fiul lui Ivan III, Elena Voloșanka — fiica domnitorului moldovean Ștefan cel Mare și fiul lor — primul rege încoronat rus Dmitri.

Această infracțiune a avut loc odată cu supunerea și cu aprobarea Bisericii Ortodoxe Ruse. Acum o sută de ani în urmă aceeasi sectă iudaică, însă sub o altă formă a  executat în Ekaterinburg familia Romanov. Și Biserica Ortodoxă Rusă din nou nu i-a acordat acestei crime nici o evaluare.

https://ura.news/news/1052342788

 

In schimb ea se ocupă cu dezvoltări rituale: dacă a acelor persoane rămășițele regale sunt îngropatesau nu. În loc de a evalua crimele evreilor, biserica noastră de origine intră într-o alianță canonică cu ucigașii familiilor regali — unșilor Domnului și tronul papal, care, după cum se știe, a acceptat evreimea mondială ca pe un frate mai mare.

Înțelegeți voi, oamenilor, de ce de din bisericile noastre s-a dus harul, și de ce în  Ierusalim nu mai  coboară Focul Sfînt?

Aceasta se petrece tocmai din cauzacă  proiectul avraamic, în sfrșit, a dezvăluit esența sa, ca un proiect a lui  lucifer, creat special pentru a subjuga întreaga omenire, creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu și pentru a-l trece sub puterea duhurilor rele.

Astfel, nimeni nu mai  admite, că bisericile creștine și sinagogile evreiești nu sunt altceva decît centre de captare a sufletelor umane create cu un singur scop — pentru a distribui instantaneu cunoșințele anti-umane a  structurii diabolice  și în special poporului ales.

Oare evreii înșiși nu își dau seama că răbdarea întregii omeniri nu este nelimitată, și ea își va aminti din nou sloganul demult uitat: „Bate evreii, salvează Rusia!“

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 + 4 =