Sveatoslav Mazur: Cu ce scop evreii ortodocși poartă kippa

 (Explicația Marelui Maestru)

Kippa  este o acoperire a capului, care îndepărtează la evrei canalul energiei și informației Divine, venită de la Dumnezeu. Kippa este sigiliul diavolului, pe care el i-a pus pe capul preoților din Israel, și mai tîrziu pe întregul popor evreu.

Persoanele avansate inițiate în misterele lui Dumnezeu, care au viziune spirituală, știu, că trimișii diabolici sunt ușor de recunoscut  în planul subtil după pată neagră deasupra capului care închide canalul lui Dumnezeu. Și acest fapt există cu adevărat în lumea lui Dumnezeu și nu necesită purtarea kippei. În același caz, sau pentru a ascunde de oameni  misterul lui  diavol și pentru a maska printre poporul evreu kabbaliștii și să nu creeze lor probleme, diavolul și a decis să creeze pentru poporul  său ales o astfel de protecție formală artificială, în jurul căreia se află demonii lui.

Din partea mea vreau să remarc, că secțiunea neo-fascistă chabad s-a pornit mai departe. Acesta acoperă Fluxul Divin al iudeului cu protecție dublă, pe partea de sus a kippei habazii poartă pălării negre sau pălării de blană, care sunt pe deplin și fără echivoc maschează nor negru care crește mai sus de kippa.

Acesta este motivul pentru care habazii nu decolează capul lor, fie zi sau noapte, nici la masă, sau în timpul slujbei.

În planul subtil nu există secrete de la Dumnezeu printre initiați,  deoarece deasupra capului războinicilor lui Dumnezeu  strălucește un nimb, iar asupra capurilor slujitorilor lui lucifer se înnegrește un nor întunecat.

Așadar, hrabazii își ascund capurile din ochii omenirii sub pălării negre nu din întîmplare, sperînd că nimeni nu va ști cui îi slujesc. Dar ce se va întîmpla cînd întregii omeniri i se va deschide viziunea spirituală?

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один + 12 =