Declarația Marelui Maestru: SE APROPIE LUMEA ADEVĂRULUI/Sveatoslav Mazur/

După ce 14 iulie anului 2018 eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am finalizat procesul de unificare a întregii omeniri la nivelul iubirii, proiectul avraamic a murit pentru totdeauna și niciodată nu se va renaște, deoarece el a fost creat de satana pentru a obține puterea absolută pe Pămînt. Acesta este motivul pentru care acest proiect este capabil doar să dispartă. Dovada acestui fapt este Muntele Templului, pe care sunt situate toate cele trei centre ale teoriei controlului iudeu: iudaism, creștinism, islam.

În fața principiului este «împarte și cucerește». În locul acestui principiu a venit un nou principiu: «unește și domnește».

Astfel eu, Sveatoslav  Mazur, legînd pămîntul și cerul cu o legătură comună, am realizat ideea inerentă în rugăciunea Tatăl nostru: „Vie împărăția Ta; Facă-se  Voia Ta, precum  în cer , așa și pe Pămînt». Acum  și pămîntul și cerul au devenit un întreg, dar pînă acum numai la nivelul iubirii și al voii lui Dumnezeu.

Următoarea etapă a construirei lumii noi presupune fapte concrete a Regelui Regilor — conducătorului planetei, pentru în schimbul  diferitelor ideologiei fasciste sau naziste ar trebui să arate lumii o nouă ideologie unificată a construirii Împărăției lui Dumnezeu pe Pămînt. Și un alt mod a construirii viitorului nu există, pentru că eu unul singur, Regele Regilor, știu cum să aranjez lumea aceasta și cum s-o gestionez.

Astăzi, 16 iulie 2018 la Helsinki, președintele rus V. Putin s-a întîlnit cu președintele SUA, D. Trump. La ce ​​pot să se înțeleagă boierii cînd oamenii i-au încredințat guvernul? Doar la aeea, cum să păstreze acest guvern și să-l  înmulțească. Nu pot boierii, în esența lor, să se gîndească la poporul său, pentru că este tare demult cunoscut acest fapt, că orice organiție, ,construită în forma unei piramide, și care numără mai mult de  500 de oameni din compoziția sa, începe să lucreze numai pentru sine. De aceea nici un oligarh nu se gîndește la modul în care vor trăi oamenii. Oamenii pentru oligarh sau noul boier sunt doar o muncă și o sursă de îmbogățire. Și ținînd vedre  progresul științific, în care oamenii pot fi înlocuite de roboți, oamenii pentru oligarhi devin o problemă, care poate fi rezolvată numai prin eliminarea acesteia. Iată numai despre ceasta doar se gîndesc oligarhii. Cum poate fi eliminat poporul,  fără a atrage atenția lui către sine?

Astfel, nu este necesar să așteptăm o viață mai bună pentru oamenii de la oligarhii actuali. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, mă adresez la popor,  dar nu la oligarhi și clericii, care nu diferă de oligarhi, cu un apel:

Cetățeni a comunității mondiale! Așteptarea milostivirii de către oligarhi nu are sens. Ne vor ucide pe toți unul cîte unul. Este timpul să rezolvăm propriile probleme singuri. Dumnezeu Tatăl Atotputernic a creat omul după chipul Său, și nu se așteapta ca  în lume vor apărea nobili sau preoți. Dumnezeu Tatăl este gata direct prin fiul Său să conducă întreaga omenire. Și pentru aceasta El m-a trimis pe mine, Isus Hristos celei de a doilea veniri, ca să dau o nouă învățătură unică, pe care am menționat-o deja ca Ideologia Conservatismului Global Mondial. Dar aceste au fost doar principii generale pe care vi leam dat.

În curînd încep să scriu o singură învățătură cosmică, care și va aduce toată omenirea la  nou beneficiu al vieții pe Pămînt.

De ce am nevoie pentru asta? Am nevoie de un lucru – ca să mi se creeze condiții pentru muncă și să nu mă încurce. Astăzi acest lucru nu este observat. Autoritățile moldovene actuale, încă în 2014, a inițiat împotriva mea, Marele Maestru, urmărirea penală și în orice mod încearcă de a interfera mișcării mele libere în lume,creînd bariere artificiale.

Și, bineînțeles, cel mai important pentru mine este înțelegerea popoarelor. N-am sens să vorbesc cu acești boieri. Ei și bisericii, cel mai mult  se tem de Dumnezeu. Ei cel mai mult se tem de puterea Lui de pe planetă, pentru că dacă această putere prevalează, puterea lor asupra oamenilor se va termina pentru totdeauna.

1 august 2018 în Diveevo, eu voi anunța începutul construcției unei noi ordini mondiale, căci după iubire universală, care a unit lumea într-o singură structură ar trebui să fie urmată  o singură ideologie spațială capabilă să unească lumea și calitativ, precum și sensual și săi dea o înțelegere cum se va construi o nouă realitate și ce principii ale vieții vor deveni prioritare în viitorul apropiat.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 − девять =