Sveatoslav Mazur: Cum de salvat poporul evreu de la sinuciderea totală?

După publicarea articolului meu, „De ce evreii ortodocși poarte kippa“, la mine au început să vină un astfel de comentarii diferite, fia ca dumneavoastră, Sveatoslav, sunteți un fascist și anti-semit. Și bineînțeles, am așteptat o astfel de reacție.

http://indigolotos.info/5414/svyatoslav-mazur-dlya-chego-ortodoksal-ny-e-evrei-nosyat-kipu.htm

Poate oare un popor care trei mii de ani se află într-o zonă de mîndrie totală să reacționeze altfel atunci cînd este inspirat de ideea de a fi ales din copilărie?

La momentul împărțirii popoarelor pe principiul «împarte și cucerește», această stare de a fi ales este pe deplin justificată. Pentru că această poziție a evreilor făcea posibil lui lucifer să manipuleze într-un mod ciudat, otrtăvind un popor, apoi altul, unul împotriva celuilalt. El  făcea acest lucru după concepția sa, prin «poporul ales», oferindu-i cunoștințele necesare și doctrinele secrete.

Dar iată timpul s-a schimbat. Eu, Sveatoslav Mazur, mesager al Domnului, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am venit pe Pămînt pentru a preveni această nelegiuire și să unesc toate popoarele într-un singur nucleu, fără conflicte și frontiere. După ce l-am răsturnat pe lucifer, stăpînul evreilor, eu i-am dat posibilitatea să se alăture în rînd cu întreaga omenire ca egali între egali. Dar atît timp evreimea era sub puterea duhului rău, încît nici chiar teoretic nu-și poate imagina un astfel de rezultat. Ea s-a opus nu numai noii legi, ci lui Dumnezeu Cel Atotputernic. Acest lucru eu și  amintesc în continuu evreimii noastre. O astfel de stare de lucruri va duce în mod inevitabil la autodistrugerea poporului evreu. Și din moment ce puterea absolută pe Pămînt îmi aparține astăzi mie, Marelui Maestru, Împăratului împăraților, eu spun constant acestui popor: «Sunteți în zona de pericol. Tot poporul vostru așteaptă moartea”.

Oare pot avertizările mele să fie numite fascism?

Oare este o crimă să spui adevărul?

Oare nu este nobil să salvezi un întreg popor de moarte?

Cred că hiper-involuția în mintea evreilor nu le oferă ocazia, în noile condiții, de a rezolva corect lucrurile elementare.

Dar cel mai trist lucru este că timpul pentru gîndirea lor s-a încheiat deja, iar legea retribuției a intrat deja în propria sa natură. Și legea nu reflectă motivele, acționează, ci pedepsește. Și dacă în materialele mele eu încă încerc să mă adresez conducerii poporului evreu și să explic cum evreii pot evita moartea, atunci legea lui Dumnezeu nu va explica nimic. El va îndepărta pur și simplu evreii de pe fața Pămîntului și va curăța planeta noastră de mîndrie și ignoranță.

Adesea îmi spun: evreii sunt foarte răzbunători,  Chabad nu iartă atacuri. Iar eu apoi le spun: adevărul este că chiar și rabinul lor, Yitzhak Kaduri, înainte de moartea sa, mi-a numit numele meu Ieshua — Isus Hristos. Și alți profeți le spun despre a doua venire a lui Isus Hristos.

De aceea am nici o îndoială că evreii înțeleg că eu, Sveatoslav Mazur, sunt singura lor salvare, și oamenii lor înțelepți nu vor ucide salvatorul pentru a doua oară, știind ce consecințe ar atrage după sine această acțiune negîndită.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × пять =