Sveatoslav Mazur: De ce nimeni pe planeta noastră nu poate veni cu o ideologie nouă?

Faptul este că vechea matrice a lui lucifer a cheltuit potențialul său intelectual și energetic-informațional. Nu există nici o posibilitate teoretică sau practică de a o moderniza. Și astfel, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, acesta va fi treptată demontată și părțile a fostului său corp tînăr sunt scoase dincolo de planeta noastră. În locul ei vine noua matrice, pe care eu am construit-o în conformitate cu voia lui Dumnezeu.

Trecerea de la o matrice la alta nu este posibilă fără participarea mea, și din moment ce în calea acestei tranziții este un fel de mamelonului, astfel se spune că „este mai ușor pentru o cămilă să treacă prin urechea unui ac, decît pentru un om bogat să intre în Împărăția lui Dumnezeu.“ Și se spune că drumul spre Dumnezeu este numai prin mine, Isus Hristos, pentru  că „Eu sunt calea și adevărul și viața; Nimeni nu vine la Tatăl decît doar prin Mine. »
Toți locuitorii planetei noastre obligator în viitorul apropiat vor trece prin purgatoriu, pentru că părțile lumii trecute pentru a nu crea defecte informaționale energetice prin Venus, Mercur, și apoi prin Porțile Solare. Astfel, toți cei care nu au crezut în Creator, care i-au slujit lui lucifer, vor rămîne pe Venus și Mercur. Cine va fi capabil să depășească frica în sine și va accepta curățarea cu focul, va trece prin Porțile Solare, toți ceilalți oameni care vor accepta supremația mea pe planetă, vor trece prin înălțarea pămîntească, și în conformitate cu voia lui Dumnezeu, prin urechea îngustă eu le voi aduce la nivelul următor. Anume așa se separă boabele de pleavă. Și nu există altă cale. Puteți veni cu o varietate de basme, a compune diferite fantezii, însă lumea lui Dumnezeu este foarte concretă și previzibilă. Ea este construită pe principiul similitudinii și nu tolerează nici un fel de alte modificări.

Noua ideologie, precum și nou religie comună pentru toți va fi dată de mine, Marele Maestru, Regele Regilor, în viitorul apropiat, dar nu pentru oamenii din al treilea nivel al planetei, deoarece toți aceștia vor trece printr-un creuzet de reformatare, cît și pentru oamenii din al patrulea nivel, care deja încep să vadă în mod clar și să înțeleagă ce eu îi spun.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × 4 =