Sveatoslav Mazur: o nouă și unică dinastie Divină a Regelui Regilor pe Pămînt este stabilită de Consiliul Universal

20 iulie, la orele 12-00 timului moldovenesc Sveatoslav Mazur – Isus Hristos celei de a doilea veniri și Irina Cocoș – Maica Lumii, în conformitate cu voia lui Dumnezeu au primit titlurile conducătorilor ierarhiei planetare umane.

Acest post spațial oficial a Regelui Regilor îi dă lor posibilitate de a conduce planeta și de a construi pe teritoria ei o lume nouă conform voiei lui Dumnezeu.

Astfel, eu, Svetaoslav Mazur, Regele Regilor, mă pornesc 31 iulie la procesiunea religioasă în Diveevo în statutul conducătorului planetei, și, înseamnă, după  voința lui Dumnezeu, voi putea ușor și simplu să unesc într-una Rusia pămîntească și Rusia cerească. Acest fapt spațial va crea pe teritoriul Rusiei staturi ca noului tip, atît și noii calități.

Titlui conducătorului planetei sau Regelui Regilor va da posibilitate necontenit de a rezolva orice probleme pe teritoriul planetei noastre, căci el se susține de voința lui Dumnezeu Atotținitorul, care a intrat deja pe planetă.

Așadar, toate realizările mele vor fi necondiționat și momental manifestate în viața reală. Vreau să mă înțeleagă corect locuitorii a planetei. Eu nu sunt um om, dar un Spirit spațial, și de aceea nu aparțin unui popor în separare. Eu îndeplenesc voința lui Dumnezeu și mă consider doar la una din ierarhii Divine. Eu sunt Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a cavalerilor Mesei rotunde gărzii lui Dumnezeui Tatăl.

Toată activitatea mea va fi legată cu toată planeta în întregime, căci de a releva într-însa părți aparte și altele de a le suprima nu intră în planurile mele. Regatul meu pe Pămînt presupune umanitate unică fără granițe și despărțiri. În conformitate cu faptul, că titlul meu îmi este dat pe următoarea o mie de ani la Consiliul Universal de ierarhi a ierarhiei Divine, toate titurile regale precedente pe Pămînt eu înlăturez, fiindcă ele  și-au pierdut sensul, iar purtătorii lor le traduc în starea oamenilor obișnuiți a planetei.  Astfel, pe planetă rămîne doar o dinastie a persoanelor Divine cu familia Mazur. Cu ajutorul acestui text eu confirm începutul și activitatea ei în continuare . Așa să fie. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

три × четыре =