Sveatoslav Mazur: În următoarele cinci zile lumea diavolului va părăsi complet și unic planeta noastră

Datorită faptului că Biserica Rusă Ortodoxă și alte organizații creștine au părăsit turma lui Dumnezeu și au cedat promisiunilor diavolului, și datorită faptului că, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doile veniri, mă pregătesc să vin în Rusia în Diveevo, pentru lansarea pe Pămînt noii ordini mondiale, astăzi, 23 iulie 2018, de mine a fost  început procesul de eliminare a matricei diabolice. Ea (matricea) în următoarele cinci zile va părăsi planeta noastră.

Astfel, toți trădătorii de Dumnezeu vor fi lipsiți de controlul diabolic și vor începe să se înfurie. Așteptăm o acțiune fără precedent — psihoză completă și neînțelegere a complicilor diavolului. De aceea, eu, Sveatoslav Mazur, rog toți oamenii de bunăvoință să respecte liniștea și înțelegerea semnificației evenimentelor care se petrec. Și pentru ca  să fie clar  exact ce se va întîmpla, eu voi încerca să explic acest lucru.

Totul se întîmplă strict conform calendarului definit de Dumnezeu. 20 iulie 2018 la 12:00 după timp moldovenesc, eu, Sveatoslav Mazur, Isus Hristos celei de a doilea veniri și Irina Cocoș – Preasfînta Fecioara am primit oficial la Consiliul Ecumenic puterea supremă a titlului mondial pe planetă — titlul de Regele a Regilor, și deja 23 iulie 2018 eu, Sveatoslav Mazur, Regele Regilor, cu acest mandat ceresc, am lansat procesul de lichidare finală a puterii lui lucifer și retragerea lumii lui dincolo de planeta noastră.

Astfel, este lansat planul de tranziție a întregii umanități la un nou nivel de dezvoltare și venirea la putere absolută în lumea unei noi dinastii Divini de regi, dinastiei  Mazur.

Deoarece matricea diabolică  s-a epuizat, și după sens și după  conținutul său, eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, Isus Hristos celei de a doilea veniri, special am venit pe Pămînt pentru a construi o nouă realitate, în scopul de a relua dezvoltarea întregii omeniri în conformitate cu planul lui Dumnezeu. Dar,ca să nu să se întîmple distrugeri ireversibile pe Pămînt, de mine a fost alesă metoda de construcție treptată a conturului exterior a noii matrice pentru aceea, ca cînd acesta va fi construită, să fie  extrasă din lumea ei interioară matricea învechită agresivă a lui lucifer. Cum aceasta se  întîmplă tehnic, eu voi spune în cel mai apropiat film.

Dar vreau să-i asigur pe toți locuitorii planetei că această acțiune este aproape invizibilă pentru ochi. Ea apare într-un plan subtil și atinge doar structurile forțelor răului. Omenirea va simți doar ușurarea și pierderea argumentului principal al diavolului, nevoii lui. Vă asigur, că prezența lui pe Pămînt s-a încheiat deja. Dar au existat recăderi asociate cu ierarhia lui.

Scoaterea ierarhiei diavolului din corpul planetei prin intermediul caduceul, care se rotește astăzi invers acelor de ceasornic, care înfășoară rețeaua informațională a lumii diabolice pe șurubul său. La fel cum se întîmplă atunci cînd se trage peștele în ocean.

Astfel, toată  rețeaua de energie informațională a diavolului, împreună cu locuitorii săi, în următoarele cinci zile vor fi eliminate din corpul planetei, și în conformitate cu voia lui Dumnezeu, toți locuitorii ei vor ocupa  locurile aparținute lor atît pe  Venus cît și pe Mercur.

Din partea mea, vreau să subliniez, că vizita mea la Diveevo va însemna doar un singur lucru — planeta este curățată  de sistemul diabolic, și a venit timpul să fie populată din nou de ființe Divine.

Anume această acțiune și va avea loc la 1 august 2018.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать + девятнадцать =