Sveatoslav Mazur: Pe 8 august anului 2018 se apropie o singură religie!

Ce înseamnă cuvîntul religie? Lat. religare – sw a lega, de a  conecta. Și, fiindcă vorba este  despre Dumnezeu, înseamnă de conectat omul cu Dumnezeu. Prin urmare, nu poate exista decît o religie care să conecteze omul la Dumnezeu. La urma urmei, Dumnezeu este unul.

Deci, de ce există o mulțime de religii pe Pămînt, adică legături? Doar pentru că toate aceste religii nu au nimic în comun cu Dumnezeu. Toate aceste legături și comunicări înainte de nașterea lui Hristos au fost însușite de diavolul însuși. Împărțind oamenii pe motive religioase, el a creat sistemul său sinistru de «împărțire și cucerire».

Pentru ajutorul omenirii, Domnul Dumnezeu l-a trimis pe fiul Său Iisus Hristos, care și ia spus evreilor: «Voi vă rugați nu lui Dumnezeu, ci diavolului». Și a dat întregii omeniri o adevărată rugăciune  Tatăl Nostru, adresată spre Dumnezeul Atotputernic.

Anume această rugăciune este baza Ortodoxiei, și nu niște ritualuri spirituale și morale.

Eu, Sveatoslav Mazur, am realizat rugăciunea Tatălui nostru și în Moldova și în Rusia. Acum, 8 august 2018, în inima planetei, în Orheiul Vechi, voi petrece acțiunea Divină finală cu privire la transferul întregii omeniri sub controlul și îndrumarea lui Dumnezeu Atotputernic.

Astfel, comunicarea, adică legătura omului cu Dumnezeu, va fi restaurată, și oricine dorește să interacționeze cu El, va obține o astfel de oportunitate. Și doar atât cuvîntul și conceptul „religie“ din nou va obține sensul său Divin de drept, și toată omenirea va primi o religie Divină pentru următorii o mie de ani. Și nu există alte variante.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × пять =