Sveatoslav Mazur: Timpul răzbunării este în apropiere

Trebuie să înțelegem, că totul în lumea lui Dumnezeu se execută în conformitate după  plan în mod clar la un anumit moment al Domnului, într-o fracțiune de secundă și în mod clar la o anumită locație pentru o fracțiune de milimetru. Defecțiunea sistemului este exclusă. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, Fiul Lui, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doilea veniri, exact la ora 12-00 după ora moldovenească și după Moscova,  pe 8 august anului 2018 voi finaliza tranziția de la lumea iluziei în lumea adevărului și voi traduce toată populația lumii la un nou, al patrulea nivel de dezvoltare. Și desigur, în legătură cu acest act, sunt posibile procesele multidimensionale, necunoscute omului. Pentru că esența lui în majoritate nu este pregătită pentru această tranziție.

Am vorbit despre asta de multe ori. Că lumea lui Dumnezeu își va întări cu siguranță esența și va pune totul pe locurie sale. Că de rezistat acest proces este lipsit de sens și inutil. Și este important,  pînă cînd mai este timp de a-și pregăti lumea interioară pentru noile condiții de viață. Că oamenii sunt foarte credibili și naivi.

Mulți oare au auzit rugămintele și cererile mele? Și cînd a venit timpul să rezumăm, au țipat: unde este justiția? Și pentru ce ar trebui să sufere copiii noștri? Și pentru ce ar trebui să suferim?

Eu, la rîndul meu, nu văd în acest proces nici o suferință și în avans am avertizat, că numărul de locuri în lumea eternă a iubirii și bunătății este limitat în numărul 144000, pentru că atîți oameni vor trebui în viitor să conducă anumite construcții cosmice.

Planeta Pămînt este o instituție de învățămînt. Domnul Atotținitor a construit-o pentru noi, astfel ca noi să putem obține cunoștiințe aici și, desigur, s-o prețuim ca lumina ochilor. Și ce vedem de fapt? Riot și bacchanalie.

În loc să învețe și să aibă o mare distribuție în Spațiu, un popor ales de diavol a decis să-și facă din instituția aceasta de învățămînt proprietăția sa, și toți elevii sclavii lor. Oare nu e o nebunie?

Și deja  liber, fără nici o constrîngere, ei distrug tot Divinul pe planetă și își stabilesc ordinea lor mondială. De crezut că vor scăpa ușor este foarte naiv. Prin urmare, după 8 august 2018, eu, Sveatoslav Mazur, fiul lui Dumnezeu, voi începe procesul final a eliberării planetei noastre de tot felul de gunoi.

Cei care nu doresc să studieze vor avea ocazia să lucreze la proiecte spațiale. Încă multe tuneluri trebuie să taie prin din munți de granit, și în focul Duhului are nevoie să ardă o mulțime de gunoi, care își închipuie esența Divină.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 1 =