Sveatoslav Mazur: Satanismul devine principala religie a poporului multinațional moldovenesc

Biserica Ortodoxă Rusă care include Biserica Ortodoxă a Moldovei, în orașul Bari a transmis voința în mîinile lui Papa. Iar el la rîndul său,  numind pe evrei frații săi mai mari, ia transferat astfel această putere în mîinile sataniștilor.

Recent, pe internet în Moldova a apărut informație cum liderii Bisericii Ortodoxe Ruse din Sf. Gheorghe și-au închipuit papagali colorați, dezvăluind astfel adevărata lor natură.

Iar președintele Republicii Moldova în mod public și oficial a primit în reședința sa sacră satanistul rus, care și-a arătat apartenența lui la armata lui lucifer cu un cod numit „capră“.

Astfel, Biserica Ortodoxă Rusă, și conducerea țării noastre în persoana președintelui și parlamentului, care a legalizat în Moldova satanismul cu ajutorul legilor toleranței,  împreună prietenos au intrat în  armata de sataniști.

Ce trebuie să facă poporul moldovenesc multinațional înainte de alegeri, atunci cînd întreaga conducere a poporului multinațional ortodox a jurat credință față de satana?

Trebuie să-i jurăm credință pe Dumnezeu Atotputernicul!

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, fac apel la toți oamenii de bună credință, care Îl cred pe  Dumnezeu Tatăl, Stăpînul țării noastre și planetei noastre, de a veni pe 8 august 2018, la ora 12:00 în Moldova în Orheiul Vechi, în Butuceni, și cu ajutorul bunului său de a transmite națiunea noastră și toată  planeta sub directa supraveghere și îndrumare a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − 11 =