Sveatoslav Mazur: Cine va cîștiga în următoarele 20 de zile în Moldova?

Conducerea moldovenească, împreună cu evreii din lume, vor încerca să atace Moldova în în următoarele 20 de zile. Adică, pentru a distruge proiectul Divin. Aceasta înseamnă că lumea a intrat într-o fază activă a războiului fierbinte. Cum se va întmpla acest lucru?

Faptul este că lumea diavolului își construiește planurile sale pentru o lungă perspectivă și nu le schimbă niciodată. De aceea, mai devreme sau mai tîrziu, în Moldova, în centrul acțiunilor principale, trebuiau să se întîmple astfel de evenimente ireversibile. Planul diavolului de a elimina centrul iubirii a fost obligat să contrazică planului lui Dumnezeu de a crea un centru de iubire pentru o perspectivă lungă. Și, deoarece principalele instrumente ale diavolului sunt banii, divertisment și forța militară brută, iar a Dumnezeului — iubirea, adevărul, și Duhul Sfînt (voia lui Dumnezeu), atunci aceste calități se vor izbucni între ele într-o luptă ireconciliabilă.
Deci, în următoarele 20 de zile, noi și vom vedea a cărora calități sunt mai mari în putere și în conținut? Cine va cîștiga această luptă, acela va deveni conducătorul planetei în viitorul apropiat.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 3 =