Sveatoslav Mazur: Înțelepții șioniști au nimerit în plasa mea!!!

Cinci sute de ani în urmă, cînd s-a încheiat calendarul (Paschalia),  și lumea a trebuit să intre în procesul de reformatare, în procesul apocalipsei, evreii au lansat o nouă ordine mondială controlată de lucifer. Această nouă ordine mondială sub forma unei piramide financiare și economice a existat pînă în prezent. Dar orice piramidă devreme ori tîrziu se apropie la capătul său logic, cînd nu este capabilă deja să atragă jertfe noi  pe orbita sa. De fapt, evreii au eliberat complet omenirea de la mijloacele materiale și i-au concentrat în mîinile lor pe vîrful acestei piramide.

Acum întrebarea constă în aceea, în ce mod ei să fure aceste mijloace așa, ca tot restul omenirii să nu-i pedepsească pentru înșelăciune.

Orice piramidă, cînd ajunge la apogeul său, trebuie să fie distrusă de singuri, căci dacă nu va fi făcut, ea va cădea după legea genului însuși. Dar, pentru a distruge piramida globală, este nevoie și de o cauză globală. Adică forța majoră, o forță irezistibilă care ar convinge întreaga umanitate că distrugerea ordinii mondiale nu depinde de oameni, ci sa întîmplat în conformitate cu un proces necontrolat. O astfel de forță majoră urma să fie cel de-al treilea război mondial. Structura diabolică a acestui popor «ales» s-a pregătit cu pricepere pentru acest război. Ei au creat orașe subterane, unde au trebuit să se ascundă după ce războiul s-ar  fi început și să iese atunci, cînd ar fi terminat.

Dar dintr-o dată, o putere, necunoscută pentru nimeni, oraș după  oraș, a distrus aceste orașe subterane și apoi a creat o situație în care a devenit imposibil de a elibera cel de al treilea război mondial. Toate încercările de a crea astfel de condiții s-au dovedit inutile. Și ce vedem?

Lumea evreiască  se află în confuzie. Piramida fostei ordine mondiale este pe cale să se prăbușească sub greutatea de contradicții insolubile, dar să creeze o nouă piramidă sau să se ascundă de la ura omenirii nimeni nu va fi în stare. Iată a venit momentul adevărului despre care am povestit.

Conform voinței lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele  Regilor, am creat condițiile pentru tranziția întregii omeniri spre o nouă lume Divină. Dar forțele diavolului încearcă să distrugă această casă nouă, pentru că orice construcție se începe dintr-un singur centru, din cauza rădăcinii. Această cauză rădăcinii este în Moldova. Și, la fel cum aceata s-a întîmplat 500 de ani în urmă, aceeași forță diabolică încearcă acum să activeze aici, în Moldova, un nou proces de ordine mondială, deoarece acest proces poate fi pornit doar de tijă spirituală, existentă pe  Pămînt într-un singur exemplar. Niciunde practic această piramidă nu este posibil de construit.

Ce vedem. Începînd cu 25 august, în Moldova se începe vacanța creată artificial, în timpul căreia structurile globale ale evreilor și satanismului mondial vor încerca să pună în aplicare planul lor de a profita de statul nostru. Sataniștii Maia Sandu și  Andrei Năstase au creat după comanda sionismului mondial așa-numita „Comitetul de salvare“, care se presupune că va începe o luptă activă cu regimul actual satanic a lui  Plahotniuc. În același timp, în orașul Orhei, reprezentantul poporului evreu Ilan Șor pregătește un marș salvatorilor poporului moldovenesc.

http://orhei.md/index.php?pag=news&id=816&rid=2461&l=ru

Vedem pregătrea pentru lansarea unei noi acțiuni globale. Sataniștii din centrul Europei încearcă din nou să lanseze procesul de construire a unei noi piramide globale, fără a distruge vechea. Astfel, ei încearcă să creeze o situație pe teritoriul Moldovei, care n-a existat încă niciodată pe Pămînt.

Din partea mea, am descris în detaliu cum vor evolua evenimentele în întreaga lume, începînd din Moldova și terminînd cu Statele Unite.

Faptul este că noi în prealabil am desfășurat acțiunile pentru trecerea întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare, care ne-a permis să excludem complet influența banilor asupra viitoarelor procese globale pe planeta noastră. Astfel, construcția unei noi piramide financiare și economice este imposibilă. Aceasta înseamnă că o nouă piramidă nu poate fi construită, nici teoretic, nici practic. Și cea vechea se va  prăbuși iată-iată, pentru că și-a epuizat potențialul, și, astfel, în Moldova se va întîmpla ceea ce nu s-a întîmplat niciodată în istoria lumii. În ochii comunității mondiale va muri ordinea mondială creată de satana, și se va renaște ordinea mondială pe care eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am pregătit-o pentru întreaga comunitate mondială.

Pe 26 august anului 2018, evreul mondial și-a subliniat discursul său. Această zi va fi atît începutul, cît și sfîrșitul lor în același timp.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − одиннадцать =