Sveatoslav Mazur: Pe 25-27 august serviciile secrete israilene au planificat un maidan moldovenesc

Pentru nimeni pe Pămînt astăzi nu este un secret faptul că secta iudeo-nazistă ultra-ortodoxă Chabad sub steagul mișcării de eliberare națională a poporului ucrainean cu ajutorul maidanului kievlean, a desfășurat  o lovitură de stat și a preluat puterea în Ucraina. În această chestiune, atît în ​​formare cît și în acțiune, i-au ajutat sistemele globale ale sionismului. Chiar se știe cîți  bani au fost cheltuiți pentru această acțiune împotriva oamenilor — 5 miliarde de dolari.

         Nu este un secret faptul că uciderea „sutei cerești,“ nu este altceva decît un act ritual a habazilor — sataniștlori, care vizează singură eliminarea populațiiei indigene a Ucrainei și a construirei pe terenurile eliberate unui stat evreu nou Israel 2.0.

         Habazii înșiși nu ascund acest lucru și chiar numesc zonele în care se planifică construcția și chiar demonstrează  harta a satului lor viitor. În partea statului nou se planifică introducerea și teritoriilor istorice ale Moldovei.

Anume de aceea 25-27 august anului 2018 în Moldova habazii și susținătorii lor globale, de asemenea, planifică de a organiza o acțiune similară, cu victimele sîngeroase similare. Iar pe 8-11 septembrie, în conformitate cu calendarul evreiesc în muzeul de arta în Odessa va fi demonstrat viitorul simbol a statului evreu nou, iar în Ierusalim, capturat de evrei, va fi dat startul noii ordine mondiale.  Și toată această acțiune va avea loc numai în cazul în care  forțele speciale israeliene vor împușca în cursul „maidanului“ moldovenec aproximativ 100-200 victime nevinovate – modoveni animale numite goi.

Lumea, după planul lui Dumnezeu, a trecut deja la un nou nivel de dezvoltare. Și, după cum știți, nu există secrete în lumea lui Dumnezeu, pentru că acolo totul este cunoscut de la început. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am decis să mă împart cu niște materiale cu compatrioții mei.

Așa cum aceasta a fost în Ucraina, pe teritoriul Moldovei au sosit lunetistii israelieni. Sarcina este una. Deoarece pe piața Adunării Naționale special vor alunga din întreaga lume diaspora moldovenească, dar în mișcarea de protest vor participa o mulțime de opuse și după sens și după conținut mîncatorii de grant, precum, fiindcă o acțiune presupune și priveghere de noapte, este posibil ca ultima acțiune se va încheia cu execuția cetățenilor noștri în ochii tuturor fără excepție ambasadorilor străini, care au fost deja informați despre evenimentele viitoare.

Evreimea mondială în ajunul anului nou al lor,  atunci cînd se rezolvă soarta lumii viitoare, va încerca să lanseze în inima lumii, în Moldova, scenariul său al apocalipsei, scenariul său a celui de-al III-lea război mondial.

În acest scop, emisarul investigat a statului israelian, figurantul implicat în cazul miliardului furat de la poporul moldovenesc, a fost chemat urgent în Israel.

http://newsmaker.md/rus/novosti/ilana-shora-videli-v-izraile-nm-uznal-chto-on-tam-delal-pod-chuzhim-imenem-i-izves-38759

Iar curatorii lui de la Chabad, conform planului lor de lichidare a Moldovei, joacă scenariul, pe care noi, patrioții Moldovei, l-am folosit împotriva românilor, care au încercat să captureze Moldova în anul 2012. Anume Ilan Shor, un om de reputație dubioasă, în opinia evreimei mondiale, ar trebui să devină salvatorul Moldovei.

Pentru că, după planul habazilor, înaintea neliniștii în Republica Moldova, programată pe 25-27 august, la magnatul moldovean Vlad Plahotniuc va fi emis un mandat internațional de arestare în legătură cu răpirea lui de bani americani, îndreptate spre sionismul mondial pentru construirea democrației în Republica Moldova.

Acest subiect deja e aruncat în mass-media și este exagerată pentru o lungă perioadă de timp. Planul evreimei mondiale este simplu și nu original. Exact acelaș, ca planul discutat de Trump în legătură cu încercarea de a construi curentul de Nord doi  și de a refuza  Ucrainei tranzitul de gaz prin teritoriul său.

Deoarece prin Moldova și Ucraina trece nucleul spiritual al lumii lui Dumnezeu, iar prin Ierusalim și Dnepropetrosk trece tija diavolului, care concurează cu lumea lui Dumnezeu, evreimea mondială pe 25-27 august anului 2018 a pregătit un plan pentru distrugerea concurentului său.

Cu ajutorul goilor din Moldova, adică, animalelor care pot fi  uciși și jefuiți nesfîrșit, evreii vor crea o situație de capturare a statului de către forțele NATO, așa cum există deja un acord în cadrul căruia conducerea moldo-română comună, în neliniștea populară are dreptul de a introduce pe teritoriul Moldovei unitățile lor de poliție .

Pe data de 27 august în orașul Orhei Chabadul israelian a planificat o paradă cu titlul „Vom salva Moldova“, iar xperții în revoluții orange, veniți din toată lumea, deja au luat poziții cheie în statul nostru, capturat de  evrei.

Astfel, după ce, la adunarea pe 26 august Maia Sandu și Andrei Năstase vor declara  informații despre obținerea unui mandat internațional de arestare lui Vlad Plahotniuc, iar luptătorii lor pregătite dinainte vor începe acțiunile ilegale împotriva poliției moldovenești, imperiul lui se va prăbuși, și el va fi prins de forțele speciale evreiești . In locul lui în fruntea poporului nostru va  fi pus un om cu o reputație dubioasă Ilan Shor, care va transmite  Moldova Chabadului evreiesc.

Astfel, va fi rezolvată sarcina principală, va fi distrus centrul Divin al lumii, și, după cum eu și am spus, deja pe 8-11 septembrie habazii evreiești în Ierusalim, în conformitate cu planul satanei vor anunța venirea pe planetă lui Moshiach (mesia) și despre crearea pe teritoriul istoric a Moldovei și Ucrainei a unui nou Israel. Cu alte cuvinte, evreimea mondială încearcă chiar în fața comunității internaționale să pună în aplicare planul diavolului, demonstrînd astfel puterea lor și puterea absolută asupra goilor, adică animalelor, după cum îi socot în conformitate cu Tora lor tot poporul moldovenesc.

Din partea mea eu vreau să avertizez acest popor cîndva ales, că încă în anul 2010, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului  Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, Moschiach adevărat, adică mesia, am transmis Moldova sub controlul personal și conducerea lui Dumnezeu Atotputernicul, făcînd ocuparea Moldovei imposibilă.

Acțiunile agresive ale sectei evreiești Chabad, care încearcă să dezlănțuie un al treilea război mondial,  întoarce omenirea  din ce mai des la zilele celui de-al doilea război mondial și atitudinea față de acet popor  din partea  dictatorilor globali.

Și dacă în Moldova din mîinile forțele speciale israeliene va fi rănit măcar un singur om, va fi vărsată măcar o picătură de sînge nevinovată de sacrificiu, atunci poporul evreu însuși, împreună cu liderii lui va  fi fără milă măturat de pe fața planetei noastre.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − семь =