Sveatoslav Mazur: Principiul construirii unei noi ordini mondiale

Victoria noastră asupra evreilor ne-a deschis calea pentru începutul construirii unei noi ordini mondiale. Și, fiindcă după anul nou evreiesc, care va avea loc pe 8-11 septembrie, pe Pămînt  va începe o vreme bună, este necesar de a pregăti dinnainte un nou model de interacțiune între cerul și Pămîntul, conform matricei noi și energiilor noi Divine.

Mă refer la tot ce e nou, pentru că lumea evreilor, poporul ales de  satana, s-a încheiat pentru totdeauna, și acest popor este în așteptarea problemelor mari. Dar, așa cum se spune, este alegerea evreilor înșiși, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerii Mesei Rotunde, nu o dată și nu de două ori le-am oferit un mod evolutiv de reformatare și adoptare a realității noi. Dar, aparent, un astfel de popor nu poate fi remodelat și el însuși a ales calea autodistrugerii. Ei bine, este necesar să respectăm alegerea poporului.
Deci, după autodistrugerea lui deja la 11 septembrie într-un mod automat, cu ajutorul voinței Dumnezeului Tatălui Atotputernic pe Pămînt va veni o nouă ordine mondială. Și, după cum ordinea mondială precedentă s-a bazat pe voința lui satan, la voința principiului masculin, forții militare brute, noua ordine mondiala va fi construită aproape în întregime și în mod unic pe principiile feminine, pe principiile iubirii și bunătății.

Dragostea este o calitate Divină, temelia lumii Divine bune. Această calitate este tot-consumatoare, și, dacă voința diavolului va crea rotația forțelor centrifuge care împărțea omenirea conform principiilor diferite și a creat posibilitatea folosirii instrumentul diabolic „împarte și cucerește“, atunci cînd  dragostea — este principiul rotației vieții în jurul unui nucleu spiritual, principiul centripetă, atotconsumătoare, care unește în jurul feminin , în jurul Maicii Lumii, și sună astfel: «unește și conduce».

Astfel, se crează condițiile unei singure familii sub numele omenire. Și cum se întîmplă într-o singură familie Divină, principala funcție unificatoare într-o familie bună puternică joacă mama.

În acest caz este Maica întregii Lumi, Maica întregii omeniri. Rolul ei după planul lui Dumnezeu va fi jucat de soția mea Irina Om. Soția cosmică, eternă și indisolubilă. Eu creez o nouă dinastie bună sub familia Mazur. Astfel, în cazul în care Irina este Maica Lumii, centrul integrării în jurul masculinului a Cavalerilor  Ordinului Divin, pe baza de energie electrică, plus și minus, eu, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doilea venire, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, îndeplinesc funcția de legătură între Dumnezeu Tatăl și Preasfînta Fecioară — Maicii Lumii.

Astfel, în conformitate cu voia lui Dumnezeu se construiește configurarea lumii noi globale conform caduceului, în cazul în care rolul principal este dat Preasfintei Fecioare – Maicii Lumii, iar începutul ei energietic informațional  ia pe sine  însuși Dumnezeu Atotputernicul.

Atunci cînd pe Pămînt, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, după 11 septembrie vor înceta să mai existe religii maculine satanice: islam, creștinism, iudaism, budism, etc, pe Pămînt va domni doar o religie a iubirii, bunătății și progres. Religia femeiască, religia unică, religia Maicii Lumii, religia inimii — lotusului Maicii Lumii, religia Preasfintei Fecioare. De aici și are loc legătura noastră cu mănăstirea Diveevsky.

 

Sveatoslav Mazur V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

12 − 7 =