Sveatoslav Mazur: S-a început procesul de constrîngere al omului însuși la o nouă ordine mondială

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Mesei Rotunde, declar:

— Lumea a intrat deja în etapa de reformatare a omului însuși. Nu mediul lui înconjurător, ci lumei lui interioare. Astfel, omul însuși în viitorul apropiat se va schimba și va deveni bun pentru noile sarcini pe care le-a stabilit înaintea noastră Domnul Atotputernic. Omenirea va ajunge la o nouă înțelegere nu prin conștiințare, ci prin constrîngere.

Această cale  a fost exprimată de mine în prealabil și a fost spus că omenirea are două căi de a ajunge la o nouă realitate: prin evoluție sau prin revoluție. Calea de constrîngere față de ascultare este o cale revoluționară, pentru că nu afectează dorințele personale ale indivizilor sau popoarelor luate separat. Omul însuși s-a arătat ca o ființă  imposibilă de a se reînnoi. El a fost prea adînc scufundat în iluzia lumii diabolice și, în esența sa energetică-informațională, a devenit o parte integrantă a acestei iluzii.

Pentru a-l scoate din această stare, este necesar să fie resetată complet și unic matricea lui de informații energetice în conformitate cu noua matrice a construcției globale. De aceea, după 11 septembrie 2018,  pe Pămînt se vor începe procesele care vor transforma fără echivoc lumea într-o singură familie Divină. Iar singur omul va deveni o parte integrantă nu unei iluzii diabolice, ci a unei noi lumi Divine. Numai în această calitate nouă el va putea să intre în casa, care, după planul lui Dumnezeu, eu am construit pe planeta noastră. Dar nu toată lumea va fi capabilă să se reformateze la o nouă calitate. Mulți oameni și-au deformat astfel sistemul de informații energetice, încît este imposibil să-i restabilească armonia.

În plus, ei vor încerca să-și păstreze superioritatea imaginară față de ceilalți pînă la ultima. Anume de aceea, cred, că se vor începe procesele сurățare dură a celor, care nu vor să vadă Pămîntul ca unul nou, bun, Divin.

Îi sugerez oamenilor de bunăvoință să respecte pacea și să nu se expună pericolului în procesul de curățare, pentru că dușmanul imită că se prezintă în mod constant ca victimă. Nu e nevoie să ne pară rău pentru cei care sunt obișnuiți să trăiască pe nefericirea exploatarea oamenilor. Lasă ei vor obține în întregime ceea ce ne-au dorit nouă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × три =