Sveatoslav Mazur : Cămașa de forță pentru omenire este gata!!!

După ce  încă o lovitură de stat pe 27 august anului 2018, în centrul capitalei Republicii Moldova, nu a avut loc, și mîncătorii de grant moldovenești Maia Sandu și Andrei Năstase au demonstrat întregii lumi neconsicvența lor, iar emisarul evreu Ilan Shor nu a putut cîștiga zona centrală a Chișinăulu, a devenit clar că declinul conducerii evreiești pe Pămînt s-a încheiat, și acum rămîne doar să așteptăm pînă la 11 septembrie, cînd acest apus va fi înregistrat prin acțiuni reale. Toată omenirea va fi unită de mine, Marele Maestru, într-un sistem unic de acțiune și constrîngere la o nouă ordine mondială.

27.08.2018 индепенденЦ

27.08.2018 индепенденЦ

Geplaatst door Kurkan&Co op Maandag 27 augustus 2018

De ce programul meu este numit «constrîngere forțată»?

Deoarece pe omenire va fi îmbrăcată o cămașă de forță a conturului exterior spațial, și ea, ca după o comandă, va înceta să furie, căci va fi startat  un proces calitativ  nou de dezvoltare atît unui singur om, cît și poporului sau umanității în întregime.

Desigur, eu pot să vă spun exact cum este aranjat omul, și modul în care el va fi mutat de la o stare la alta, dar cuvintele acuma nu contează, deoarece trecerea de la o stare la alta consideră nu cuvîntul, ci simțul.

Astfel, eu cred că are sens de așteptat pînă acțiunea însuși, atunci cînd toate podurile vor înceta să mai existe, și trecutul planetei noastre va pleca pentru totdeauna. Omenirea va trece la o nouă formă de existență, necunoscută pînă acum. Dar omul este aranjat astfel, încît mișcarea către progres se datorează numai direcției posibile spre Dumnezeu.

După trecerea la o calitate nouă, revenirea în starea de trecut nu este posibilă nici practic, nici teoretic. De aceea aștept cu nerăbdare noua acțiune și, prin urmare, venirea pe Pămînt a tuturor predicțiilor biblice. La sfîrșitul timpurilor trebuie să se întîmple ceea, ce a fost un punct de referință pentru mii de ani pentru aceea, ca să fie stabilite direcții noi în lumea nouă, care urmează să vină, și care sunt inevitabilă. Drumul dezvoltării la omenire este doar unul, iar linia roșie a progresului, ea, omenirea, a trecut deja.

Și de ce este dat omenirii programul de «constrîngere forțată?»

Și asta tot trebuie să fie înțeles. Defecțiuni tehnice, care au organizat evreii sub conducerea lui satana, a adus toată omenirea la nebunie completă și fără echivoc. Înainte  se vede suicidul și sinuciderea omeniri, transferul întregii omenirii la inteligență artificială, adică, la eliminarea principiilor Divine de construcție a lumii.

Nebunia omenirii nu e posibil de a vindeca altfel decît cu o cămașă de forță. De aceea a fost decis să fiu trimis eu, Marele Maestru, pe Pămînt, pentru a corecta situația. O mie de ani de regîndire a esenței evenimentelor pe Pămînt vor fi suficiente pentru a merge mai departe pe calea progresului.

Prin urmare, am creat condițiile de putere absolută pe planetă și trecerea ei la controlul meu personal și conducerea mea personală.

Fără psihiatrie este imposibil de gestionat. De aici și numele institutului meu: Institutul de Ezoterică, Psihologie și Viața Reală. Ezoterica — cunoștințe secrete, psihologie — lucru cu sufletul, și în cele din urmă, revenirea întregii omeniri în lumea lui Dumnezeu. După esența sa, instituția mea și-a îndeplinit sarcina, pe care Domnul mi-a pus-o dinainte. După trecerea întregii omeniri într-un spital de psihiatrie, ea va fi închisă ca inutilă, și va fi deschisă o nouă eră în viața planetei noastre.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девять − три =