Sveatoslav Mazur: Toamna pe noi ne așteaptă clovnarea globală

După cum se știe, toamna SUA nu va putea să-și satisfacă integral datoriile. De fapt, vom vedea defoltul sistemului financiar-economic modern. Acesta este motivul pentru care structurile secrete sistemului diabolic a gestionării planetei pregătesc un colaps artificial, prematur sau preemptiv al sistemului dolarului.

Pentru aceasta, ei au nevoie de forță majoră, de circumstanța de forță irezistibilă sau, mai degrabă, de cel de-al treilea război mondial. Dar, așa cum al treia război mondial ei nu au putut să înceapă, (noi am văzut cum planul lor simplu de a lor începe cel de-al treilea război mondial în Moldova, la 27 august a eșuat lamentabil), atît și prăbușirea planificată a sistemului dolar financiar-economic global nu va funcționa. Ce se va întîmpla în continuare?

Noi am încercat deja să deplasăm într-un mod de testare, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, oamenii din trecut spre viitor, din lumea lui lucifer într-o matrice nouă construită pe mine. Totul funcționează perfect.

Lumea este reconstruită în conformitate cu toate canoanele divine și își așteaptă locuitori noi. Desigur, în această lume nouă, vor intra numai cei, care înțeleg semnificația a ceea ce se întîmplă, și vor putea să-și ia rămas bun de la trecutul lor diabolic. Dar, pentru aceasta, se pare că lor i-ar fi  trebuiit să vadă personal prăbușirea iluziilor lor. Ei pur și simplu sunt obligați să vadă cum se prăbușește lumea diavolului, iar vechii maeștri de magnați financiari-economici se vor transforma în vagabonzi obișnuiți . Nu a rămas mult de așteptat acest moment.

Așa cum am povestit deja, vicioasa, imaginara și artificiala verticala a puterii, venind din Ierusalim, trecînd prin Dnepropetrovsk, Moscova și terminîndu-se în Mănăstirea Solovki deja la 11 septembrie în anul nou evreiesc, va înceta să mai existe. Aceasta înseamnă că lumea diavolului își va pierde coloana vertebrală. Și fără această, existența unui obiect operațional este pur și simplu imposibilă. Aparent, diavolul a fost în speranța pentru Biserica Ortodoxă Rusă, care a intrat sub supravegherea sa personală și de orientare, dar, de asemenea, și Mănăstirea Solovki a putrezit în interior.

Prin urmare, legătura dintre iudaism, islam și creștinism nu a dat rezultate. Fostele religiile abraamice și-au pierdut semnificația, iar după defoltul SUA, lumea diavolului, în afară de sprijinul spiritual, își va pierde sprijinul financiar și economic. Prin urmare, această amiba fără coloană vertebrală se va prăbuși toamna, așa cum am promis.

În ceea ce mă privește personal, eu, Marele Maestru, am împlinit voia lui Dumnezeu și am construit o matrice nouă. Intrarea în ea este închisă de membrana semantică. De a intra în lumea nouă cu bani, trucuri sau forțe militare brute este imposibil. De aceea avem evenimente interesante înaintea noastră. Ele seamănă mai degrabă la o clovnadă, doar vor rîde asupra aceștei clovnade nu toții.

Cineva poate crede că eu, Împăratul împăraților, conving pe oameni să se mute într-o nouă casă, în împărăția mea, în lumea lui Dumnezeu. În nici un caz. Fie ca fiecare să decidă pentru sine dacă vrea să trăiască pentru totdeauna în bucurie și fericire sau să piară în focul duhului rău. Nu trebuie să forțăm esența omului, astfel încît omul la judecata lui Dumnezeu să nu-și poată arunca alegerea eronată la voința forței cuiva. De aceea, încă o  dată declar:

Nu cer oamenilor să gîndească mai bine sau să fie rezonabili. Asta e treaba lor. Afacerea mea acum este de a nu permite duhului rău să scape de responsabilitatea pentru crimele sale.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 4 =