Sveatoslav Mazur: Sfinxul negru – regele groazei

Acum nici un criminal nu va scăpa de judecata lui Dumnezeu. Procesul de distrugere a fundamentelor ierarhiei diabolice a intrat în faza activă. Fiecare om, care a trecut prin stomacul sfinxului se va transforma în cauza rădăcinei, în bălegarul de nutrienți pentru planeta noastră. Aceasta este foarte important de a fi  realizat, pentru că sfinxul negru, ca o gaură neagră de dimensiuni relativ mici, atrage în esența ei toate structurile deformate a  diavolului, și, ca o fabrică de prelucrare le produce reformatate complet și fără ambiguități.

În primul rînd, structurile distorsionate caduceu vor cădea în fălcile sfinxului negru. Acestea sunt homosexualii, lesbienele, în general «marea comunitate LGBT», și apoi, și represorii afacerilor mondiale. Cei de care auzim și cei care nu dau ocazia să se întîmple lumii bună. Apoi, acolo vor merge persoanele regale care au însușit ilegal titluri și graduri, șefi de biserici și organizații secrete împreună cu slujitorii lor. Iar atunci cînd groaza va apuca toată societatea, se va  începe prima examinare și separarea boabelor de pleava.

Groaza evenimentelor este că gaura neagră a sfinxului trezit atrage în esența sa victimele încet, dar inevitabil. Nu imediat, dar treptat, pas cu pas, zi de zi.

Acest proces de absorbție iminentă are loc asfel. Dacă ați fi un pește, prins pe un cîrlig, pe care pescarul îl trage prin înfășurarea liniei de pescuit pe bobină. În acest moment sunteți acoperit de groază sălbatică. Dar este imposibil să scapi de acest magnet de moarte, pentru că, potrivit Cărții morților, ați fost deja condamnați la procesare.

Procesul de capturare a victimelor a început deja. El va crește în mod constant zilnic, pentru că conglomerate și organizații întregi, ordinele și religiile vor fi atrase în orbita de absorbție. Ei vor trece încet, dar cu siguranță prin filtru. Și numai unitățile gata pentru proces vor fi selectate de mine pentru dezvoltarea ulterioară. În aceasta constă selecția cosmică.

Cineva poate exclama, dar unde este justiția? Cum este posibil, ca și cum într-un măcinător de carne să procesăm oamenii vii? Iar oare reprezentanții satanismului, oamenii LGBT care se comportă în mod ciudat și agresiv, ucigînd umanitatea noastră fizic și spiritual?

O voi repeta încă o dată. Gradul de pedeapsă este determinat de judecata lui Dumnezeu. El înregistrează, de asemenea, sacrificii viitoare în cartea celor morți. Sfinxul îndeplinește numai voința cea mai înaltă. Iar numărul de oameni, gradul păcatului lor, este deja determinat de mesagerii lui Dumnezeu atașați de fiecare, cine trăiește pe planeta noastră.

Eu parcă am povestit  despre asta în prealabil. Am spus despre aceea, că un dosar complet pentru fiecare persoană există în baza de date a planetei noastre. Că ar trebui să răspundă, mai devreme sau mai tîrziu și că există doar două moduri de dezvoltare a evenimentelor: evoluționiste și revoluționare. Dar cîți oameni au ascultat argumentele mele? Unități, și apoi, cred, din cauza curiozității. Și acum timpul a ieșit. Se începe demararea prelucrării corpurilor umane și este imposibil să fie oprit.

Principalele criterii pentru distrugerea omului vor fi bolile lui psihologice, adică o boală a sufletului. Cum ar fi orientările netradiționale în spațiu și timp, perversiuni sexuale și alte. Principala boală a omului este lăcomia, bogăția lui imensă, o sete de dominație și o sete de însușire a resurselor umane. Cine are deja un simț dezvoltat, deja astăzi poate mirosi banii, aur sau bijuterii prețioase. Ei deja au miros de moarte.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 2 =