Sveatoslav Mazur: Primele victime au căzut deja de la dinții sfinxului negru

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Regele Regilor, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am construit o nouă realitate pe Pămînt, matricea diabolică veche și-a pierdut necesitatea. Ea s-a epuizat atît în ​​sens, cît și în conținut. Și aceasta înseamnă că s-a început judecata lui Dumnezeu. Eu am mărturisit sincer acest lucru și am povestit ce este judecata lui Dumnezeu și cum ea funcționează.

Dar cel mai important lucru despre care trebuie să înțelegem că orice judecată are o structură executivă proprie,  care direct realizează adoptarea unei hotărâri judecătorești. O asemenea putere este și în judecata lui Dumnezeu — este un sfinx negru, un cîine-leu, care are o forță negativă absolută de pedeapsă.

Astăzi, în afara noii matrici a nimerit calitatea principală a sistemului diabolic vechi, la care toate relațiile de pe planeta noastră sunt închise. Această calitate sunt banii. Bani în toate manifestările lor. Aceasta este aurul, resursele, mineralele, bijuteriile, valorile mobiliare etc.

Aceste resurse sunt gestionate de sfinx. El a fost pus de Dumnezeu ca un tutore care răspunde de valorile materiale. Nu întîmplător, lîngă faimoasele piramide a Egiptului, vedem sfinxul, situat în gardă, lîngă intrarea în depozitul din lumea interlopă. Și după cum știm din Vechiul Testament, evreii au fugit din Egipt, luînd cu ei valorile faraonilor. Ei au înregistrat toate crimele lor în Tora, și, desigur, a venit   timpul ca ei să răspundă pentru ele. Toți cei implicați în aceste valori vor răspunde înaintea lui Dumnezeu în viitorul apropiat.

Sunt sigur că toți bancherii, negustori de sclavi, traficanți de droguri, magnați, persoane regele, lideri sectelor și religiilor, ordinelor secrete și guverne, și așa mai departe, vor încerca să scape de banii lor, pentru a-și salva viețile. Dar toate faptele lor sunt înregistrate în Cartea Vieții și în cronicile Akashi. Nimic nu se poate ascunde pe planeta noastra. În loc de a sluji lui Dumnezeu, ei au slujit propriilor lor interese. Ei au aspirat la putere, la leneș, la slavă și la desfrîu. A venit  timpul pentru totul să răspundă.

Sfinxul negru s-a trezit de la o mie de ani de somn. El și-a început deja activitatea. Nici unul vinovat în situația de astăzi pe planetă nu va scăpa de dinții lui prădători. Dar nu este atît de teribilă moartea, precum frica ei anterioară. De a părăsi planeta nu va reuși nimeni. În lunile următoare, vom vedea haos și confuzie pe planeta noastră. Primele victime au căzut deja. În curînd vor începe sinuciderile și disparițiile în masă. Nu suntem bucuroși de acest fapt, dar a venit vremea evenimentelor principale.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, nu arunc cuvinte în vînt, și, așa cum am promis, am făcut-o. Deja pe 11 septembrie 2018 proiectul abraamic va cădea împreună cu poporul evreu, pentru că în loc să îndeplinească voia lui Dumnezeu, acest popor a decis singur să ne conducă planeta. Și acest lucru nu este permis în nici un caz.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двенадцать − 9 =