Sveatoslav Mazur: Gaura neagră, păzită de regele groazei, e deschisă

După cum am povestit în articolele anterioare, regele groazei — sfinxul negru s-a trezit. A venit timpul pentru a deschide intrarea în lumea interlopă, în gaura neagră, unde trebuie să dispară toți cei care au refuzat să progreseze și L-au trădat pe Dumnezeu. Această gaură neagră se află în Egipt în partea de jos a caduceului. Și, din moment ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, din nou am restaurat pe Pămînt ordinea Divină, deranjată de diavol și poporul lui ales, care a fugit din Egipt, apoi după ce lumea a trecut la un nou nivel al dezvoltării, primul punct de jos al caduceului s-a eliberat din puterea lui satana.

Astfel, atunci cînd am creat o nouă matrice bazată pe iubire, adevăr și spiritualitate, care a devenit personificarea lumii noi bune, calitatea primului nivel, pe care a fost construită lumea diavolului, și-a pierdut cauza rădăcinii și relevanța. Și, din acel moment, eu urmăresc în mod clar planul lui Dumnezeu, conectez noua ordine mondială de centre de acțiune noi.

Care este mecanismul tranziției întregii omeniri la o nouă ordine mondială? Faptul că diavolul cu ajutorul evreilor a construit o nouă bară de control iluzoriu separat de la cel  Divin principal. Cu alte cuvinte,  paralel cu lumea lui Dumnezeu, a început să  existe și lumea diavolului. În trei mii și jumătate de ani, ființa aceasta a reușit să traducă în lumea paralelă întreaga umanitate, și s-o supună voinței sale.

Prima mea venire pe Pămînt două mii de ani în urmă a fost dedicată lansării procesului cauzelor și efectelor. Lumea diavolului trebuia să reacționeze la sosirea mesagerul lui Dumnezeu, și ea a reacționat cu crima mea.

Astfel, diavolul a lansat procesul de retribuire. Acum am venit să revin toată umanitatea din lumea iluziei în lumea adevărului, în lumea lui Dumnezeu. Acum, suntem în ultima etapă a luptei forțelor lui Dumnezeu și forțelor diavolului pentru viitorul întregii omeniri.

Forțele diavolului, în persoana poporului evreu, au încercat să pornească al treilea război mondial în Republica Moldova, Ucraina, Siria, Rusia. Aceste încercări nu au fost încununate de succes, deoarece noi deja am blocat orice posibilitate lui diavol cumva să schimbe cursul istoriei.

7 главных серверов ЦРУ остановлены. Потерян контроль над спутниками. Война? Стартовое событие?

Verticala lui artificială a puterii care provine de la Ierusalim, supraviețuiește ultimele zece zile, după care va înceta să mai existe, și se va începe demontarea în mod active a lumii diabolice paralele veche. Pentru asta a fost trezit sfinxul negru. El a deschis ușile în lumea interlopă Divină și a aprins focul de răzbunare.

Astăzi gaura aceasta neagră, ca o pîlnie uriașă, ce se rotește în sensul acelor de ceasornic, încet, dar sigur trage în gușa sa tot ceea ce nu mai funcționează în lumea diavolului și pierde capacitatea de a rezista. După 11 septembrie 2018, atunci cînd va prăbuși coloana vertebrală a lumii paralele a diavolului, creatăartificial, iar această iluzie își va pierde stabilitatea, lumea va intra într-o fază activă de reformatare. Și, din moment ce lumea lui Dumnezeu atrage oamenii lui în realitatea Divină în sus, prin rotație în sens antiorar, și lumea diavolului — a acelor de ceasornic în jos, foarte curînd, eu, Sveatoslav Mazur,  Isus Hristos celei de a doilea venire, voi separa grîul de pleavă, așa cum a promis.

Astfel,  noi cu voi deja pînă la sfîrșitul acestui an, vom rămîine fără bazele lumii diavolului și vom  obține posibilitatea de a începe construirea unei noi realități în conformitate cu Cartea Vieții.

Uciderea șefului republicii Donețk A. Zakharchenko, sistemul de pensii din Rusia, încercarea de a simula un atac chimic în Siria, o încercare de a destabiliza Moldova — toate evenimentele sunt dintr-un cerc sau mai degrabă o încercare de a menține o ierarhie artificială care emană de la Ierusalim. Nimic nu se va primi la habazii și la evreii din lume. Va trebui să răspundă complet și neechivoc pentru crimele sale. Și, fiindcă calea spre iad, în focul făurit în cazan este deja deschis, iar calea spre Dumnezeu închide membrana  spirituală de foc, separarea a omenirii de forțele răului vine implacabil la faza sa finală.

Mulți oameni îmi spun, Sveatoslav, d-stră tot spuneți de  termini noi, vom trăi și vom vedea. Domnilor, nu sunteți într-un teatru, ci într-o lume dramatică. În loc ca să vă pocăiți  în păcatele voastre și să vă duceți  la Dumnezeu, voi  așteptați ca pe voi toți să vă atragă  gaura neagră a iadului. Ei bine, și pentru astfel de prostie, există un loc în lumea lui Dumnezeu. Numai el e foarte scurt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − шесть =