Sveatoslav Mazur: Adresarea Marelui Maestru către conducerea mondială

Planul meu Divin, numit «Demisie forțată», a intrat în faza sa decisivă. Au apărut deja filme și texte în care familiile Rothschild ciudat încearcă să conducă procesul, care îl ignoră complet și fără echivoc.

http://raskrytie.forum2x2.ru/t1084-topic#15983

Eu am arătat întregii omenirii capacitățile și posibilitățile Ordinului meu spațial. Noi putem opri brusc pe planeta noastră toate comunicațiile energetice, comunicațiile, calculatoarele, mediile și centrele de control. Însă în acest caz pe Pămînt se va începe un haos incontrolabil.

Anume de aceea eu și arăt cum în modul de testare noi dezactivăm serverele CIA, tragem jos navele spațiale a dușmanilor. Dar, dacă trebuie să fie introduse în aplicare măsuri dure, fiți siguri, că pentru dezactivarea completă și fără ambiguitate a întregii matrice informaționale energetice a diavolului, noi vom avea nevoie nu mai mult de 25-30 de minute.

Astfel, pe Pămînt vor înceta să lucreze toate electronice, și va domni Epoca de Piatră. Eu sunt sigur, că nici familiile Rothschild și nici altcineva nu au nevoie de un asemenea lucru. Apoi adunați-vă, gîndiți-vă și hotărîți, cînd anume se va întîmpla transferul planetei din mîinile voastre în ale mele. Nu intenționez să tolerez acest arbitrar. Și conform planului lui Dumnezeu sunt deja ocupat de dezmembrarea sistemului vostru vechi. Lumea s-a transferat moale dar sigur la o nouă ordine energetică-informațională. Vechea ordine informațional-energetică ar trebui eliminată. Viteza de eliminare depinde de bunul vostru simț. Eu nu intenționez să aștept mult.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 + 13 =