Sveatoslav Mazur: Regele a murit – trăiască regele!

7 septembrie 2018, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a  Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am luat puterea pe planeta noastră în mîinile mele. Această acțiune va distruge în mod inevitabil sistemul diabolic vechi, iar pe 12 septembrie 2018 lumea va trece la un nou nivel de dezvoltare.

Nu eu am vrut să folosesc modul revoluționar de dezvoltare, ci elita mondială. Prin urmare, toate costurile acestei căi vor cădea pe umerile lor.

Care este problema construcției viitoare?

Fiindcă trecerea la noua realitate necesită distrugere dură a lumii vechi , iar construcția  lumii noi va avea loc în paralel cu distrugerea, atunci se va ridica înrebarea privind pregătirea personalului nou, capabil să lucreze în condiții noi și într-un mediu energetic-informațional nou. La urma urmei, principalele oase ale lumii vechi se vor rupe în primul rînd, și aceasta este baza oricărei construcții. Acesta este motivul pentru care primul lucru care se va simți jucătorii  mondiali — o lipsă de înțelegere a semnificației evenimentelor, și imposibilitatea de a le controla, și, prin urmare, o neputință completă și univocă înaintea noilor condiții de viață. O astfel de stare va da naștere la multe eșecuri psihoemoționale. Și numai oamenii pregătiți la centru nou de acțiune, își vor putea construi realitatea personală și globală în conformitate cu noul concept de construcție.

De aceea viața însăși va  impune toată omenirea să vină la mine pentru cunoștințe noi și noi oportunități. Voi încerca eu să ajut lumea  murătoare? Nu, nu în nici un fel. Lumea diavolului, lumea autorității poporului evreu va dispărea pentru totdeauna. Noi trebuie să începem construcția nouă de la un nou nivel, dintr-o foaie curată. Toate aceste momente deja sunt scrise în Cartea Vieții, acces la care este doar la mine. Voi aștepta pînă cînd ultima speranță a evreimei mondiali se va prăbuși,  și ea va părăsi arena lumii în umbră. Pînă la acest moment au rămas  doar cîteva zile, și apoi eu voi începe să lucrez la un nou sistem global de acțiune.

Fiecare pas nou al meu îl voi exprima în mass-media, așa cum am făcut înainte. În plus, voi începe pregătirea pentru publicarea Cărții Vieții, care ar trebui să devină noua bază spirituală pentru întreaga omenire pentru următorii o mie de ani.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

6 − 2 =