Sveatoslav Mazur: Cum va fi distrus în zilele următoare sistemul financiar a guvernului mondial?

Toată lumea cunoaște bine, că sistemele financiare mondiale în legătură cu nenumăratele tranzacții, care se desfășoară în întreaga lume, se gestionează acum de programe de calculator sau de roboți.

Aceleași programe sunt implicate în tranzacționare și pe bursele de comercializare. Și, fiindcă finanțatorii mondiali deja nu mai conduc controlul personal asupra băncilor lor, adică, cu privire la aceste programe, și singure aceste programe nu sunt membri ai legilor cosmice, adică, ele nu pot fi supuse urmăririi penale și să solicite judecata lui Dumnezeu, pentru că ei nu au personificare, astfel de programe împreună cu sistemul financiar și economic al guvernului mondial, fără a încălca legile spațiale, pot fi distruse. Ce vom face în viitorul apropiat.

Și din moment, ce distrugerea acestor programe se va desfășura prin intermediul, necunoscut guvernului mondial, lasă această acțiune Divină să devină începutul sfîrșitului lor global. Nici un fel de programe de calculator nu vor controla omenirea, pentru că întreaga omenire, deja la 12-00 la timp moldovenesc, 12 septembrie 2018, a intrat sub supravegherea personală și îndrumarea lui Dumnezeu și, prin urmare, toate celelalte instrumente care împiedică lui Dumnezeu să conducă popoarele lumii, se vor distruge de El fără milă.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать − 4 =